Situacije u kojima se Kim Kardašijan krije od ćerke po kući

Kim Kardasian North
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mala Nort je prava carica!

Piše: Katarina Milovac

Svi znamo koliko deca mogu biti brutalno iskrena, pa ni North West nije izuzetak. U aprilu 2020. zvezda rijalitija „Keeping up with the Kardashians“ je imala dobar roditeljski trenutak dok je pokušavala da se našminka za Instagram.

„Mogu li da operem ruke?“, upitala je North upadajući u mamin video.

„Možete li to da radite u drugoj sobi? Ne želim da sve ovo pokvasim, dušo“, odgovorila je majka četvoro dece.

Kim
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Očigledno frustrirana, Kim je pogledala u kameru i iskreno rekla fanovima: „Skrivam se u gostinjskoj sobi ljudi. Krijem se u gostinjskoj sobi jer moja deca ne žele da me ostave na miru.“

North je čula svoju mamu i uzviknula: „Hej, to je ružno!“

„North, mogu li molim te, samo da uradim svoj mali tutorijal? To je sve što želim da uradim – samo jedna mala zabavna stvar za mene“, molila je Kim.

Osnivačica KKW Beauty ima urnebesnu vezu sa svojom ćerkom North i tokom nastupa u emisiji Ellen Degeneris, podelila je kako izgledaju neke od njihovih nesuglasica.

„Svaki put kada upadnem u neku vrstu neslaganja sa svojom ćerkom North, ona pokušava da me osramoti i ima običaj da kaže: ‘Kuća ti je ružna, sva je bela. Ko živi ovako'“, rekla je Kim.

Uprkos svemu njih dve su jako bliske, a dele i zajednički TikTok nalog. Evo nekoliko situacija u kojima je North izblamirala Kim.

Kim
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Zašto govoriš drugačije?“

„Zašto govoriš drugačije?“, North je pitala svoju mamu, koja je radila tutorijal za društvene mreže u septembru 2021. Kada je rijaliti zvezda pokušala da porekne da joj se glas promenio, njena nećaka Penelope stala je na stranu North.

Kim
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Izašla sam“

Dok je Kim tokom pandemije ohrabrivala pratioce da ostanu kod kuće i da se samoizoluju u aprilu 2020. North je upala u snimak i izjavila: „Izašla sam.“ Kim je brže bolje razjasnila da je njena ćerka „otišla napolje u dvorište“, a zatim je savetovala ljude da „provere mentalno stanje svojih prijatelja“.

North se onda još jednom javila i dodala: „Trebalo bi da se više baviš svojom decom, a ne prijateljima.“

Mama, idemo uživo!

North je dokumentovala obilazak kuće uživo na njenom i Kiminom zajedničkom TikTok-u uz veliko zgražavanje mame.

„Mama, uživo smo!“ North je vikala dok je upadala u Kiminu sobu. „Ne, stani! Nije ti dozvoljeno“, odgovorila je Kim koja je ležala u krevetu.

„U redu, ćao“, odgovorila je North. Neposredno pre nego što je video prekinut, mogla se čuti Kim kako govori: „Da li je stvarno uživo?“