Severinin autfit na koncertu koji je sve zaprepastio

Poznati 09. mar 202213:50 > 13:59
Severina Foto:Zoran Ločarević

Od Severine smo navikli da sve grmi i pršti, te da autfiti sijaju poput Las Vegasa. Međutim, ona je na koncertu u Brčkom iznenadila sve jer se pojavila u - trenerci.

Realno, komplet trenerke su trend već neko vreme i nakon pandemije su se lagano iz udobnosti našeg doma preselile na ulice i čak i radna mesta. Ali, od ove prelepe pevačice to nismo baš očekivali, s obzirom na to da ona na sceni uvek izgleda tip-top.

Ne kažemo, odlično joj stoji treša i možda je baš ovim potezom pokazala da iako je javna ličnost i realno, velika zvezda u regionu, a i šire, ipak i ona ima one dane kada samo želi da joj bude udobno – i mi to poštujemo.

Nosila je diskretnu šminku, puštenu kosu i uz trenerku uklopila je ravne čizme. Verujemo da joj je bilo mnogo lakše da đuska i peva na sceni, a sudeći po fotografijama i njenom osmehu – provela se vrhunski.

Komentari su se samo nizali, a čak je i poznata stilistkinja Elena Nikolaevna bacila foru zbog koje smo pali na zadnjicu.

‘Jel sam dobila otkaz hahahaha’, napisala je u komentaru, dok joj je jedna korisnica Instagrama odgovorila: ‘Ženo! Realno, ko nju voli i sluša neće gledat šta je obukla tako da chill’ i uz to dodala još jedan komentar na fotku: ‘Samo Seve ima tu moć da u tuti napravi spektakl!!’ – u šta niko ne sumnja.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram