Šest pravila koja svaka devojka Lea Dikaprija mora da ispuni

leonardo dikaprio
Foto: Serge Arnal / Starface / Profimedia

Kako je zaista biti devojka jednog od najvećih holivudskih zavodnika?

Lista bivših devojaka 47-godišnjeg glumca dosta liči na izbor za Miss. Svojevremeno on je bio i sa Žizel Bundšen, i sa Blejk Lajvli, a poslednjih godina je sa Kamilom Morone. Vremenom su se iskristalisala svojevrsna pravila, odnosno šablon u koji mora da se uklopi ona koja bi da bude s lepim Leom.

Mora da ima do 25 godina

Ako se osvrnemo unazad, primetićemo da Leo voli poseban tip devojaka – mlađe od 25 godina. O tom fenomenu se dosta šuškalo u Holivudu. I zaista, nije poznato da je Dikaprio ikada bio u vezi sa devojkom koja ima iznad 25 godina. Jedini delimični izuzetak – da je izlazio sa ženom svojih godina – bila je ljubav sa manekenkom Žizel Bundšen od 2000. do 2005.

Dikaprio je imao 26 godina, a Bundšen 20 kada su počeli da se zabavljaju.

Mora da izgleda odlično – uvek

Ono što povezuje i bivše Leove devojke i Kamilu je to što se čini da sve one uvek izgledaju sjajno. Jednostavno, i na crvenom tepihu i kad god ih uhvate paparaci nespremne, one prosto blistaju u bilo koje doba dana i u svim prilikama. Njegove bivše, između ostalog i Nina Agdal, Miranda Ker, Helena Kristensen, deluju kao spremne za pistu i bez šminke.

Mora da bude duhovita

Dikaprio voli lepe žene, ali one treba da imaju i dobar smisao za humor.

U jednom intervjuu Dikaprio je rekao da traži „skromnost, smisao za humor i ne mnogo drame“ od svoje devojke.

Ne sme da pisne novinarima o vezi s njim

Strogo pravilo za Leove devojke kaže da je o odnosu s njim zabranjeno pričati medijima.

Iako nije sasvim poznato kakav je Leo što se tiče potpisivanja ugovora o tajnosti, jasno je da on svoju privatnost želi da sačuva za sebe. Zato ne želi da žene sa kojima izlazi razgovaraju sa novinarima o njemu ili njihovoj vezi.

Kada su model Lili Oldridž jednom pitali koliko dobro poznaje Dikaprija, ona je odbila da odgovori. Umesto toga, kiselo se nasmejala i odbila da otkrije bilo kakav detalj o vremenu provedenom s njim.

Tada je koleginica Điđi Hadid pokušala da spase stvar, pa dodala kako su Leo i Lili prijatelji i kako je on mnogo fin, prenosi YourTango.

Treba da voli što i on voli

Devojka koja je u vezi sda Leonardom treba da deli njegovu strast prema određenim stvarima. Tako, recimo, on jako brine o očuvanju planete i ima fondaciju posvećenu tom problemu. Dakle, ako želite da budete u vezi sa njim, bez sumnje treba da se pozabavite onim što je njemu važno. Kamila Morone je jednom bila domaćin na gala svečanosti na kojoj je sakupljan novac za dobrotvorne svrhe, a i druge devojke su stalno išle s njim na slične svečanosti.

Nek se ne nada detetu s njim

Devojka koja je sa Leom ne treba mnogo da se nada da će imati dete s njim. Naravno, ništa nije nemoguće, ali sudeći po onome što je do sada izjavljivao, teško da Leo želi da bude tata.

„Da li mislite da želim dete u ovakvom svetu? Ako se desi, desiće se. Ali radije ne bih o tome…“

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram