Šeron Stoun (64) u bikiniju tamani čips i izgleda kao definicija opuštenosti

Foto: Vincenzo Aloisi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Definicija seksepila u 64. godini.

Šeron Stoun je doputovala u Italiju kako bi prisustvovala reviji modne kuće Dolce & Gabbana, čije je i zaštitno lice, a slobodno vreme je iskoristila za provod na moru i uživanje na svom brodu.

Pošto je Sirakuza postala centar Holivuda, poznata glumica je iskoristila priliku i provela nekoliko lepih slobodnih trenutaka uživajući sa svojim prijateljima na jedrenjaku.

Šeron je u svojoj 64. godini odabrala kupaći koji zaslužno već godinama stoji prvi vrhu najboljeg izbora za plažu i izgleda kao pravi devojčurak dok opušteno tamani čips i kulira na julskom suncu.

Foto: ron Stone, Credit line: Vincenzo Aloisi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kupaći kostim je naravno marke Dolce & Gabbana, ali i mi možemo da nabavimo veoma sličan, kako se radi o ultra popularnom modelu.

Radi se o klasičnom kroju sa trouglovima koji svima stoji dobro, a uz to je u modernom životinjskom printu, pa uz ovakav bikini nema šanse da ne budete primećene na plaži, gde god da se nalazite.

Foto: Vincenzo Aloisi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šeron je ovaj kupaći uklopila sa interesantnom ogrlicom i crnim naočarima za sunce, a preko bokova ima maramu pa smo tako ostali uskraćeni za donji deo tigrastog bikinija.

Glumici možemo samo da se divimo i da joj namignemo da ostavi malo tog čipsa i nama.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram