Saznajte koji telefon je oduševio Mariju Šerifović

Foto:promo

Marija Šerifović, jedna od naših najpopularnijih i najtalentovanijih pop pevačica, svojim moćnim vokalom nikog ne ostavlja ravnodušnim. A koji pametni telefon nju nije ostavio ravnodušnom, saznajte u redovima koji slede.

Nova Samsung Galaxy Z serija koja okuplja dva istinski moćna preklopna uređaja – Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4, spojila je impresivnu tehnologiju pametnih telefona i inovativni dizajn kako bi svojim korisnicima pružila sveobuhvatno iskustvo korišćenja uz izražavanje sopstvenog stila. Galaxy Z Fold4 poseban je po tome što rasklopnim mehanizmom pametni telefon klasične veličine može pretvoriti u kompaktni i snažni tablet za maksimalnu produktivnost, dok Galaxy Z Flip4 donosi stil i praktičnost koja lako stane u svačiji džep, bez žrtvovanja performansi.

Tu je i nova Galaxy Watch5 serija pametnih satova, koja uparena sa nekim od najnovijih revolucionarnih Samsung preklopnih telefona garantuje najbolje korisničko iskustvo do sada. Upravo to iskustvo sa nama je podelila muzička zvezda Marija Šerifović koja je spojila dva fenomenalna uređaja – Samsung Z Flip4 i
Watch 5 sat. “Moj prvi moderan telefon na preklop novije generacije bio je „Samsung Z Flip3“. Od našeg „upoznavanja“ pa evo do danas, i sa najnovijim modelom Flip4, stvorila se neverovatna konekcija. Moram da priznam da je ovo nešto najbolje što je „Samsung“ plasirao na tržište. Zbog samog oblika bila sam preplašena kako ću ga koristiti i šta će biti u slučaju da mi ispadne. Međutim, brzo sam se navikla. Kada se spoji sa Watch5, najnovijim modelom pametnog sata dobijete odličnu kombinaciju uređaja za zdravije životne navike. „Jasno je da je neophodno da vodim računa o zdravlju, to jest o ishrani. Počela sam sa kontrolom kalorija i samog unosa hrane. Verujem da će početak snimanja nove sezone emisije „Zvezde Granda“ pratiti i moja povećana dnevna aktivnost, pa ću sat koristiti u „full“ kapacitetu“ – rekla je Marija Šerifović.

Foto:promo

Moćne performanse koje stanu u svačiji džep

Galaxy Z Flip4 pametni telefon ističe se po moćnim performansama i inovativnom mehanizmu preklapanja te donosi vrlo praktičan i kompaktan dizajn koji može stati u svačiji džep. Opremljen je Dynamic AMOLED 2X  glavnim ekranom od 6,7-inča, dok spoljni ekran ima svega 1,9-inča uz potpuno nove mogućnosti za korisnike. Cover Screen spoljni ekran na Galaxy Z Flip4 pametnom telefonu omogućava dodatne opcije interaktivnosti – od poziva, poruka, snimanja, upravljanja osnovnim postavkama uređaja pa sve do potpune personalizacije tema, pozadina i widgeta. U kućište uređaja smestile su se prednja i zadnja dvostruka kamera sa kojima dolazi i revolucionarna FlexCam funkcija za snimanje video zapisa, selfija ili drugog sadržaja pod uglovima između 75° i 115°. Korisnicima će se svakako svideti izbor boja – ljubičasta, grafitna, ružičasto-zlatna i plava.

Tablet i pametni telefon u jednom

Za one koji više vole veće ekrane, odnosno pametne telefone s kojima mogu da zamene tablet pa čak i računar, Galaxy Z Fold4 prava je tech prilika. Galaxy Z Fold4 je preklopni pametni telefon koga pokreće snažni Snapdragon® 8+ Gen 1 čipset uz veliki Dynamic AMOLED 2X ekran od 7,6-inča i brzinom osvežavanja od 120Hz zbog koga će prikazani sadržaj biti još impresivniji. Rezultat ovih tehnoloških specifikacija je unapređena funkcionalnost, produktivnost i odlične opcije za multitasking što u današnjoj ubrzanoj svakodnevici definitivno predstavlja plus. Isto tako, sadrži podršku za S Pen olovku, poznatu Multi Active Window funkciju s boljim pokretima povlačenja te novi, pregledniji Taskbar koji omogućava jednostavan pristup različitim aplikacijama korisnika.

Pratite svoje zdravlje uz pametni sat

Samsung je nedavno predstavio i novu generaciju pametnih satova Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5Pro, holističku zdravstvenu inovaciju opremljenu mogućnostima pametnog praćenja sna, personalizovanog dizajna i poboljšane izdržljivosti koja oblikuje svakodnevne zdravstvene i wellness navike.

Samsung Galaxy Watch5 – najnoviji model pametnog sata koji u kombinaciji s pametnim telefonom dodatno proširuje korisničke mogućnosti. Krasi ga futuristički dizajn spolja, a iznutra moćne karakteristike poput BioActive senzora koji na temelju jednog čipa meri sve nama bitne zdravstvene parametre te poboljšava performanse i fizičku aktivnost. Tako u svega nekoliko sekundi možete očitati optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedance, dok će Sleep scores karakteristika osigurati i kvalitetniji ritam spavanja.

Foto:promo

Najnoviji preklopni pametni telefoni Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 u kombinaciji s Galaxy Watch5 daju više samom korisniku, zbog čega je sada idealan trenutak da iskoristite pogodnosti promocije i nabavite svoj sopstveni ekosistem uređaja. Više informacija o promociji pronađite na linku https://www.samsung.com/rs/offer/complement-your-world-2022/