Šarliz Teron uslikana u intimnoj pozi sa markantnim Aleksom Dimitrijevićem

patike šarliz teron
Foto: Julie Edwards/LFI/Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Šarliz Teron viđena je kako se drži za ruke sa zgodnim modelom. Čini se da je ponovo pronašla ljubav posle neuspešnih romansi sa Šonom Penom i Gabrijelom Obrijem.

Šarliz Teron (47) uslikana je sa modelom Aleksom Dimitrijevićem u restoranu u naselju Los Feliz u Los Anđelesu. Poslednja veza za južnoafričku glumicu bila je sa kolegom i glumcem Šonom Penom 2015. godine.

Oskarovka je viđena kako se drži za ruke sa Dimitrijevićem, uspešnim manekenkom koji je daleko poznat u svetu mode.

Dimitrijević je ranije bio model za brendove kao što su Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman i Combo Boking, a na internet stranicama za modele navedeno je da Aleks živi u Los Anđelesu i da se pored modelinga bavi i dizajnom. Sudeći prema prezimenu maneken vodi poreklo sa naših prostora.

Poslednja veza za južnoafričku glumicu bila je sa glumcem Šonom Penom 2015. godine. Ona je takođe bila u prethodnim vezama sa glumcem Kregom Birkom, pevačem „Third Eie Blind“ Stivenom Dženkinsom, glumcem Stjuartom Taunsendom i manekenom Gabrijelom Obrijem.

Šarliz je majka dve usvojene ćerke: Džekson (11) i Avgust (7).

U decembru 2022. godine Šarliz je rekla da bi se odrekla karijere zbog svoje dece ako bi morala da bira između to dvoje.

„Volim da sam mama više nego što volim da budem glumica ili producent. I nikad nisam mislila da ću to reći“, iskrena je bila glumica, piše Daily Mail.

***

Bonus video: Senidah i Lepa Brena Dvougao

Pratite nas i na društvenim mrežama: