Šakira otvorila dušu u najiskrenijem intervjuu – jedna rečenica posebno odzvanja

Foto: David Oller / ContactoPhoto / Profimedia
Foto: David Oller / ContactoPhoto / Profimedia

"Verujem da postoji posebno mesto u paklu za žene koje ne podržavaju druge žene"

Nestrpljivo smo čekali trenutak kada će Šakira progovoriti o bolnom rastanku od bivšeg fubalera Žerara Pekea i taj trenutak se napokon dogodio.

Pevačica je otkrila kako danas gleda na propalu 11-godišnju vezu i šta misli o 23-godišnjoj studentkinji Klari s kojom ju je varao suprug, dok je ona verovala da imaju stabilnu vezu. Svoju ispovest podelila je s novinarom Enrikeom Ačevedom na meksičkom kanalu Estrelas.

„Verujem da postoji posebno mesto u paklu za žene koje ne podržavaju druge žene“, izjavila je bez oklevanja ciljajući na Klaru koja je u međuvremenu postala i zvanična devojka njenog bivšeg.

„Verovala sam u tu priču, da ženi treba muškarac kako bi se potpuno ostvarila. Verovala sam u taj san o porodici u kojoj deca imaju mamu i tatu pod istim krovom. Sada znam da ne ostvarujemo sve svoje snove u životu, ali život nam može nadoknaditi izgubljeno. Sad shvatam da me je život već nagradio: imam dva čudesna sina koji me svakodnevno ispunjavaju ljubavlju“, rekla je u prvom intervjuu otkako je ostavila Pikea.

Žerar Pike i Klara Čia
Žerar Pike i Klara Čia

Posle mnogo pregovaranja, njegov i njen advokatski tim dogovorili su se o tome kako će podeliti starateljstvo. Fudbaler se na kraju složio s tim da se sedmogodišnji Saša i desetogodišnji Milan smeju preseliti s majkom iz Barselone u Majami na kraju školske godine, a on će ih posećivati kad god poželi.

„Kad se žena mora suočiti sa životnim bitkama, ona iz svega izlazi jača. Tek sada se, paradoksalno, osećam potpunom jer zavisim samo od sebe i imam dvoje dece koja zavise od mene, a to znači da moram biti jača od lavice“, rekla je pevačica.

Foto: Exclusivepix Media / Zuma Press / Profimedia

S druge strane, svesna je emotivnih zabluda koje su, na ovaj ili onaj način, dovele do problema u vezi.

„Uvek sam emocionalno prilično zavisila od muškaraca, zaljubljivala sam se u ljubav i mislim da sam tu priču sada uspela da razumem iz druge perspektive. Danas sam sama sebi dovoljna. Postoje snovi koji se slome. Morala sam da pokupim te komadiće sa zemlje i ponovno ih sastavim, ako ništa drugo onda zbog toga što sam primer svojoj deci. Snaga da to učinim proizlazi iz proživljenog, bolnog gubitka, ali i prihvatanja da nam život ne donosi uvek samo ono što želimo“, ispričala je pevačica, pa dodala:

„Sada imam više poverenja u sebe. Nisam znala da imam tu snagu u sebi jer sam mislila da sam krhkija. Istina je da imam pomalo od svega, snagu i slabost, što objedinjuje vera. Morate imati vere“, zaključila je pevačica u intervjuu, a prenosi Gloria.hr.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram