Sad svi znamo ko je kum Anđelke Prpić, a znate li ko joj je kuma?

anđelka prpić
Anđelka Pripić i Marko Žugić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Vrlo je poznata.

Glumica Anđelka Prpić proteklih meseci je u centru medijske pažnje od kada je u javnost isplivala priča o tome da je zatrudnela sa nekadašnjim drugom i nesuđenim kumom svog bivšeg muža.

Anđelka se 2020. godine razvela od Darija Prpića, čoveka za kojeg se pričalo da ju je prevario, a sa kojim ima sina Jakšu.

Anđelka Pripić i Marko Žugić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Onda je ljubav našla uz Marka s kojim je krajem maja dobila ćerkicu.

I dok se o tom odnosu naveliko pričalo mesecima, malo ko zna da je Anđelkina kuma glumica Anastasia Anja Mandić.

Anja je glumu studirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a nakon toga postala stalna članica Narodnog pozorišta u Beogradu.

Glumila je još i u Zvezdara teatru, Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Ateljeu 212 i u pozorištu Boško Buha. Godine 2004. udala se za glumca Milorada Mandića, sa kojim je bila u braku sve do njegove smrti 2016. godine. Iz braka sa njim ima sina Andriju.

Iako se prvenstveno posvetila pozorišnoj karijeri, Anastasia je prethodnih godina igrala dosta i u televizijskim serijama.

Anja i Anđelka su u jednoj emisiji pričale o svom dugogodišnjem druženju i otkrile kako su postale kume.

Iza svega se krije serija Andrija i Anđelka.

“Anja je igrala jednu od retkih epizodnih uloga u seriji koja se vidi, da nije iz off-a i koja se pojavljuje češće. Dakle osim u toj epizodi, Anja se pojavila u još nekoliko. U seriji nas dve smo bile kume. Andrija i ja smo u seriji bili kumovi njima na venčanju, a Anja je bila meni kuma na venčanju. I onda smo mi tako krenule ‘kumo, kumo’ i to je tako ostalo“, objasnila je Anđelka i dodala:

„Ja inače ne volim to ‚kumavčenje‘, valjda je ispred tog kumstva prijateljstvo. Ali ovo kod nas mi je slatko, nekako mi je organski. Nije nametnuto kumstvo, nego je ovo drugačije.

„Ne moramo ništa, a možemo sve“, sa osmehom je naglasila Anja.

Anja je otkrila da, kad god se njih dve vide, Anđelka ima specijalno iznenađenje.

„Ja jedino cveće koje dobijam u životu dobijam od Anđelke bez povoda. Ona me zove i kaže ‚Hajde da idemo negde na kafu‘ i dođe i donese mi ceo buket ruža. Zna da volim bele ruže“, otkrila je glumica.

„Meni je to tako nekako normalno. Ruža – ruži! Jednostavno mi uz nju to ide“, dodala je iskreno Anđelka.

Ispričale su i da zajedno obožavaju da idu na koncerte, ali i da putuju širom sveta, a iznad svega da se zajedno smeju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram