S njim i u dobru i u zlu: Ona je najveća podrška Mitroviću

Kristina i Aleksandar Mitrović
Kristina i Aleksandar Mitrović, Foto: Screenshot Instagram

U nedelju uveče su svi biliu prilepljeni uz TV Nova S i gledali pobedu "orlova" protiv Portugala i plasman na Svetsko prvenstvo. A, ko bi bio veća podrška fantastičnom Aleksandru Mitroviću od njegove prelepe supruge Kristine?

Kristina je zajedno sa svojim prijateljiacama, i partnerkama naših poznatih fudbalera – pomno pratila ovu utakmicu i navijala za naš tim. Ona je objavila niz snimaka o Mitroviću, kako postiže pobedonosni pogodak, ali i kako ga je proslavila.

Aleksandra i Kristina Mitrović
Aleksandra i Kristina Mitrović, Foto: Screenshot Instagram

Kristina je poljubila televizor u trenutku kada je Mitrović davao izjavu za TV Nova S, a njene prijateljice su svaki momenat uhvatile i objavile na svojim Instagram profilima. Kristina je skakala od sreće i pratila svaku reč svog supruga.

Kristina Mitrović
Kristina Mitrović, Foto: Screenshot Instagram

Ovaj snimak objavila je Ana Rajković, supruga srpskog golmana Predraga, a u njihovom društvu je bila i Jovana Gajić, supruga Zorana Tošića, te Zorana Mladenović, životna partnerka našeg fudbalera Filipa.

Aleksandar je sa Kristinom već dugo u vanbračnoj zajednici. Zajedno imaju dvoje dece, a ovaj srpski fudbaler neretko o tome kako mu je porodica najbitnija. Kristina je dve godine starija od fudbalera, a prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine.

Sredinom 2019. je Aleksandar Mitrović verio svoju buduću suprugu, koja je sve ovo vreme stoji uz njega i predstavlja njegovu najveću podršku.

Ove godine u maju su i svoju ljubav i ovekovečili brakom, a tada Kristina Janjić je odlučila da nosi njegovo prezime.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram