Roditelji zgroženi tinejdžerskim seksom u novom Seks i gradu

Seks i grad
Seks i grad, Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svi smo dugo iščekivali nastavak Seks i grada, ali ipak su mnogi ostali su šokirani scenom maloletničkog seksa u novim epizodama serije pod nazivom "And Just Like That..."

Naime, Brejdi Hobs, sada 17-godišnji sin Mirande je u strastvenoj vezi sa svojom devojkom Luisom, s kojom zajedno ide u srednju školu.

Kako bi pratili trendove, Miranda i njen muž Stiv odlučili su da puste Brejdija da redovno ima odnose sa svojom devojkom i to u njihovom porodičnom domu, međutim morali su se nositi i sa posledicama svoje odluke.

“Jutros sam nagazila na korišćeni kondom u Brejdijevoj sobi”, priznala je Miranda tokom ručka sa svojim prijateljicama Keri i Šarlot.

Kada njene drugarice nisu bile dovoljno šokirane ovom izjavom, Miranda dodaje: „Da znate, tada sam bila bosa.“

„Nisam mogla da verujem da je Miranda samo tako dopuštala da se to događa dok je ona bila kod kuće“, rekla je majka po imenu Elizabet Trinca za The Post.

Majka dvoje dece s Long Islanda rekla je da nikada ne bi tolerisala takvo ponašanje svog malog sina kad bude stariji.

„Ne želim čuti svog sina kako se ima seks. Radi to bar kad nisam kod kuće i verujem da nisam jedina koja tako razmišlja.“

Međutim, postoje i one mame koje kažu da vide mudrost u Mirandinom slobodnom roditeljstvu, prenosi Newsnetdaily.

„To je stvarnost s kojom se teško suočiti. Moja trenerkinja a mi je rekla kako bi deca iznajmljivala njenu teretanu za žurke i kako su jedni drugima čuvali stražu u kupatilu dok su tinejdžeri pokušavali da imaju seks u tom istom kupatilu. U tome je stvar.“, rekla je Robin Gorman Njuman, koja ima 18-godišnjeg sina.

Osnivačica MotherhoodLater.com s Long Islanda rekla je da, iako tera svog sina da drži vrata svoje spavaće sobe otvorena kada je njegova devojka u kući, ona bi u ipak pre želela da on ima seks kod kuće nego u potencijalno opasnom okruženju.

„Ne znate šta se tačno događa sa vašim detetom… Ako tinejdžeri žele imati seks, pronaći će mesto za to.“

Kimberli King, sertifikovana učiteljica i majka troje dece, složila se da je to velika prednost liberalne politike privatnosti s tinejdžerima.

„Vaše dete neće ulaziti u javnu ili tuđu privatnu imovinu ako mu dopuštate seks kod kuće. Neće biti optuženi za remećenje mira ili zbog seks u javnosti. Neće imati seks u autu”, rekla je King, dodajući da bi to takođe mogla biti dobra prilika za razgovor o “poštovanju i granicama”“.

Međutim, ona upozorava da se mogu pojaviti zamke, pogotovo ako su u blizini mlađa braća i sestre. „To može biti loš primjer za drugu decu u kući“, zaključila je.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram