Retka slika Jelene Đoković s majkom na kojoj se vidi koliko liče

Poznati 25. maj 202211:03 > 16:46
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vera Ristić je bila na tribinama na Rolan Garosu.

Novak Đoković je započeo odbranu titule na Rolan Garosu na pravi način: teniser je u prvom kolu savladao Japanca Nišioku.

Kao i uvek, najuspešniji srpski teniser svih vremena na tribinama je imao jaku podršku.

Bodrila ga je supruga Jelena Đoković, u odličnom društvu: ona je na tribinama bila sa svojom majkom, Verom Ristić.

Jeleninu majku retko vidimo u javnosti, jer izbegava medije.

Foto:printscreen7instagram/jelenadjokovicndf

Dok je njena majka bila u elegantnom mantilu, Jelena je meč gledala u sportskoj bež jakni i duksu. Ona se na tribinama pojavila bez trunke šminke na licu, sa interesantnom frizurom.

Foto: Eurosport printscreen

Veru Ristić je inače pratio loš glas, jer je CINS 2018. godine pisao kako je u manjem procentu vlasnica firme Eco Energo Group, koja se bavi izgradnjom mini hidroelektrana.

„Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv. Kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine. Decu ćemo mnogo lakše naučiti pravim vrednostima nego odrasle,“ napisala je Jelena na Instagramu povodom tih spekulacija.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram