Reči lepe voditeljke o udaji za mlađeg muškarca kriju njenu najtežu bitku

ema
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On je sedam godina mlađi od nje i zajedno su prošli kroz pakao.

Britanska voditeljka Ema Vilis misli da je otkrila tajnu izgleda i mladolikosti čak i kada ste u menopauzi. Odgovor? Udaj se za sedam godina mlađeg muškarca.

Na kraju krajeva, to je ono što je Ema (47) koja je vodila emisije „Big Brother“ i „The Circle to The Voice“ uradila kada je pre 15 godina ušla u vezu sa Metom Vilisom, basistom benda „Busted“, piše Daily.Mail.

„Ljudi misle da sam njegova generacija, odnosno da imam 40 godina, a ja kažem – da, tako je“, kroz smeh priča Ema.

„To je definitivno dobar trik“, dodala je.

Ipak, njen brak sa Metom, ocem njihovo troje dece – daleko je od idealnog.

Ranije, ove godine, u srceparujućem dokumentarcu BBC-a, pod nazivom „Met Vilis – Borba protiv zavisnosti“ prikazana je njegova decenijska borba za zavisnošću od droge i alkohola, .

Met je više od pet godina „čist“ i trezan, ali priznaje da se i dalje plaši da će se vratiti narkoticima i alkoholu.

U programu koji je bio nominovan za nacionalnu televizijsku nagradu, videli smo Emu u njihovoj prostranoj kući Hertfordširu kako čita dnevnik koji je vodila uoči njihovog venčanja 2008. godine. U njemu je tužno rekla: „Beleške o tome šta sam znala da je konzumirao. Flašu šampanjca, nekoliko flaša vina, pa još šampanjca i još…droge. Konzumirao je svaki dan. Vozila sam se okolo tražeći ga“, rekla je suzdržavajući suze.

Mnogo puta njen suprug se vraćao porocima, ali uprkos ozbiljnim sumnjama, njena podrška nije prošla bez rezultata.

„Verovala sam svojoj intuiciji. To je moj moto kroz život i sa Metom je to uspelo. Videla sam da on u sebi želi da bude bolje“, rekla je.

Mora da je bilo poražavajuće ponovo oživeti ovaj buran period u dokumentarcu, ali to je ovaj par kako kaže Ema ojačalo.

„Postojalo je razumevanja kojeg ranije nije bilo, ali sada je na drugom nivou“

James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je rekla, fokus je obično na zavisniku i pokušaju da mu bude bolje, a njemu je to  pomoglo da vidi kako je bilo i svima oko njega.

„Tokom godina verovatno sam uzimala zdravo za gotovo činjenicu da je on dobro jer tako izgleda spolja. Ranije nisam razmišljala o tome da ako si zavisnik, ti moraš da se pojavljuješ tako svaki dan. Naučila sam sada da ne treba uzimati zdravo za gotovo jer ovaj proces traje zauvek“, dodala je.

ANTI / Backgrid UK / ProfimediaUprkos njihovim usponima i padovima, ovaj par je zajedno očigledno na duge staze. Ema će uskoro početi putopisnu kuvarsku emisiju The World Cook. Par živi sa decom u ogromnoj vili koja košta 1,7 miliona funti.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram