Recept Massima Savića za srećan brak sa ženom koju voli 30 godina

Massimo Savić
Massimo Savić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pre nego što su započeli vezu, mislio je da je ona prestroga i prepametna za njega.

Ljubav Massima Savića i Eni Kondić traje već 30 godina.

Poznati hrvatski muzičar imao je zanimljive ljubavne veze, a neke su bile i s poznatim koleginicama.

Jedna od takvih bila je ona s Bebi Dol, ali već 30 godina traje njegov brak s Eni Kondić. Može se reći da imaju jedan od najstabilnijih brakova na sceni.

Massimo i Eni Kondić upoznali su se u kući aranžera Krešimira Klemenčića, koji je tad intenzivno radio s Josipom Lisac. Eni je za Josipu napravila pesmu ‘Boginja’ i ‘Jutro’.

Eni je autorka i njegovih brojnih pesama, a s njom u braku dobio je ćerku Mirnu. Zanimljivo je da se Massimu činilo da je ona prestroga i prepametna za njega. Činilo mu se kao da je ‘van njegove lige’.

Massimo je u jednom intervjuu ispričao kako je zaprosio autorku pesama.

Dok je spavala, uzeo joj je meru za prsten, otišao u grad i kupio verenički prsten. Kad se vratio kući, kleknuo je pred nju i zamolio je da mu bude supruga. Massimo uvek ima samo reči hvale za suprugu, pa je svojevremeno rekao da je ona najinteligentnije biće i da je njegov heroj.

Kada su ga pitali koji je recept srećnog braka, Massimo im je jednostavno objasnio:

‘Treba biti džentlmen, slediti moralnost i da ‘čovek treba biti čovek, a ne životinja’, piše story.hr.

Eni i Massimo ne poziraju često za društvene mreže, ali ona je uz njega na svim važnim muzičkim događajima. Međutim, kada je u pitanju dan poput godišnjice ili Dana žena, Massimo obavezno na Instagramu podseti na njegovu divnu suprugu. Jednom je i prokomentarisao šta bi da mu brak nije uspešan.

‘Uopšte ne mogu da zamislim da imam ljubavnicu i da nešto moram da skrivam od Eni, da razmišljam šta ako me neko nazove na mobilni, a Eni se javi. Postoji milion glupih situacija, a ja sam u Eni našao i suprugu, i majku naše Mirne, i osobu s kojom mogu da razgovaram o svemu vezanom za moj posao’, ranije je rekao pevač.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram