Rasplakala nas je u X faktoru, a sad ima novo ime i stil

Foto: Promo/Renne Miskolci

Tamara Milanović je svojevremeno rasplakala i žiri i publiku “X faktora”, ali sad ima novo ime, novi imidž i vraća se da nas osvoji "Likerom".

Tamaru smo zapamtili po moćnom vokalu prateći finale popularnih muzičkih takmičenja „Ja imam talenat” i “X faktor”, ali nismo imali priliku da nastavimo da je slušamo. Odlučila je da joj je potrebna pauza i nestala sa scene.

Preselila se u Dohu (Katar) gde je radila u agenciji za talente i kao organizator događaja, a oprobala se i u svetu modeliga. Ipak, muzika joj je i dalje bila privlačnija.

Foto: Promo/Renne Miskolci

 

Pred sam povratak u Srbiju upoznaje nemačkog kompozitora, Marsela Sprunkela što će uskoro prerasti u njihovu saradnju i učestvuje 2019. na Beoviziji sa pesmom „Reči nisu dovoljne“. Njena muzička karijera u Srbiji pod umetničkim imenom lilliewah zvanično startuje singlom „Indigo“ (feat. Struka), sledi „Imala“ i „Zbog tebe“, a sad se predstavlja u potpuno novom izdanju – s pesmom „Liker“, koja je prvo bila namenjena muškom pevaču.

Foto: Promo/Renne Miskolci

Najnovija pesma „Liker“ je nastala pre više od godinu dana i govori o slatkoj osveti i požudi prekrivenoj velovima noći. Gibajuću trep, elektro, pop pesmu prati vrlo atraktivan spot ispunjen prelepim kadrovima grada.

Pročitajte još:

„Od prvog trenutka sam pesmu doživela kao apsolutno svoju. U glavi sam odmah mogla da zamislim kadrove spota koje smo kasnije fantastično ekranizovali. Beat i melodija bude emociju koje, do tada, kao da nisam bila svesna,“ izjavila je lilliewah povodom objave singla.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram