Raj na Sitoniji – znamo na kojoj plaži je Lena Kovačević ukrala sve poglede

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gde letuje srpska lepotica?

Pevačica Lena Kovačević ovo leto provodi na Sitoniji – ona je na svom Instagramu podelila nekoliko fotografija s plaže na kojoj uživa.

U pitanju je Talgo plaža, a Lena je za bezbrižan letnji dan odabrala i šik autfit.

Pevačica je pozirala u zelenoj majici i suknji za plažu u raskošnom dezenu. Takođe je nosila maramu i glamurozne naočare.

Inače, Talgo plaža se nalazi 3,5km južno od Ormos Panagiasa (prema mestu Vourvourou). Dobro je obeležena pa je ne možete promašiti. Kod velike table sa natpisom Talgo sa leve strane magistrale skrećete levo i vozite zemljanim putem oko 400m do plaže, piše Nikana.gr.

Veći deo plaže na raspolaganju je beach baru ispred kojeg su gusto raspoređene ležaljke i suncobrani.

Talgo beach bar je popularan medu mladima zbog organizovanih žurki i muzike koja često može biti preglasna za one koji vole mir na plaži. Često je potrebno ležaljke i suncobran unapred rezervisati, a najveca gužva stvara se tokom vikenda.

Desno od bara postoji i deo koji je na raspolaganju svima onima koji imaju sopstvenu opremu, ali taj deo je dosta manji.

Voda je vrlo mirna u ovoj uvali koja je dobro zašticena od vetrova, more je čisto i prozirno. Plićak je dug nekih 30-ak metara pa je tako i deca vole. Nakon metar-dva od ulaska u vodu, postoji pojas stena u plicaku, ali ubrzo je ponovo sitan pesak i vrlo plitka voda.

Ova plaža zrači lepotom – pa nije čudo što baš tamo uživa i Lena Kovačević.

***

BONUS VIDEO: Najlepše plaže

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram