Prvi dečko Milice Todorović: Nestao iz javnosti posle veze s njom FOTO

milica todorović
Milica Todorović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Bio je uz nju u prelomnom trenutku.

Pevačica Milica Todorović rođena je 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu. Od 2005. godine ona je svoju sreću potražila u Beogradu. Imala je 15 godina i odvajanje od roditelja nije joj lako palo.

Da se prilagodi i sve lakše prebrodi, pomogao joj je kolega Nenad Jovanović.

I malo ko zna da je ovaj pevač bio Miličin prvi dečko. Mnogi veruju da je u pitanju Rade Kovačević, rođeni brat pevača Saše Kovačevića.

Međutim, Milica se prvo vezala za Beograđanina Nenada.

Njih dvoje su inače zajedno nastupali u Zvezdama granda 2005. godine. U tom serijalu Milica je pobedila kao najmlađa učesnica i potom se vinula među domaće pevačke zvezde, dok je Nenad osvojilo treće mesto.

Prvo su se samo družili, ali u jednom trenutku su se i zavoleli i počeli vezu. Nenad je tada bio Milici velika podrška, bio uz nju u bitnim trenucima, kada joj se život sasvim menjao.

Ipak, nakon nekog vremena njih dvoje su se razišli.

Milica je sebi tabala put na estradi, a Nenad se povukao. Nastavio je da se bavi muzkom, ali ne javno.

Okrenuo se porodici. Oženio se pre osam godina i dobio sina.

„Mi smo ostali u super odnosima, što je nekim ljudima veoma čudno. Uvek se lepo pozdravimo i nema razloga da bude drugačije. Nismo se svađali, ona je super devojka, kvalitetan čovek, čujemo se kada je teško i uvek smo tu jedno za drugo, nema razloga da bude drugačije“, rekao je Nenad u jednoj emisji.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram