Princeza Danske ima četvoro dece – a u kupaćem kostimu izgleda kao zmaj

Meri
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgleda neverovatno!

U Danskoj, ona je buduća kraljica sa elegantnom i smernom garderobom, ali u Australiji ona je zgodna lepotica sa plaže. Princeza Meri od Danske (50) uslikana je u zelenom kupaćem kostimu na svom porodičnom odmoru u Sidneju.

Princeza se vratila kući u rodnu Australiju sa svojim suprugom, princom prestolonaslednikom Frederikom od Danske i njihovom decom – Kristijanom (17), Izabelom (15) i blizancima Vinsentom i Džozefinom (11) – prvi put posle pet godina.

Ceo svet je zapanjen koliko dobro princeza izgleda u jednodelnom šik kupaćem kostimu.

Njen prelepi kostim u savršenoj nijansi žalfije je model brenda Copenhagen Cartel i košta oko 160 evra.

Princeza ga je kasnije uparila sa belom lanenom košuljom i slamnatim šeširom.

Odmor u Australiji je bez sumnje dobrodošlo odvraćanje pažnje od previranja unutar danske kraljevske porodice, nakon što je Marijina svekrva, kraljica Margret, oduzela deci svog mlađeg sina titule princa i princeze.

Od udaje za danskog princa 2004. godine, poznato je da se Meri vraćala u Australiju samo devet puta – od kojih su četiri bile zvanične posete.

Ljubavna priča između princeze Marije i princa Frederika počela je u sidnejskom baru. Meri, koja je rođena na Tasmaniji, preselila se na severnu hemisferu da bi bila sa Frederikom.

„Prvi put kada smo se sreli rukovali smo se. Nisam znala da je on princ od Danske. Pola sata kasnije neko mi je prišao i rekao: ‘Znaš li ko su ti ljudi?'“, ispričala je jednom prilikom.

***

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram