Naše zvezde koje su se razvele u ukletoj sedmoj godini braka

Nisu pregurale baksuznu godinu.

Sigurno ste do sad čuli da je sedma godina braka krizna. Parovi, navodno, baš u tom periodu, počinju da se razdvajaju. Najkritičnije razdoblje u bračnom životu, na svojoj koži osetile su mnoge poznate ličnosti.

Mi smo napravili listu od 5 poznatih žena sa naših prostora koje su se razvele u sedmoj godini braka.

Marija Karan 

KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Poznata glumica Marija Karan, koja je trenutno u žiži javnosti jer se verila sa svojim izabranikom crnogorskim biznismenom Markom Gvozdenovićem, bila je udata za američkog agenta holivudskih zvezda Džoela Lubina. Njihov brak pukao je posle 7 godina braka, a dobili su sina Marka Lea.

Venčali su u maju 2014. godine u crkvi Ružica na Kalemegdanu, u krugu rodbine, najbližih prijatelja i kumova. Kum na venčanju bio je ni manje ni više nego čuveni holivudski glumac Rejf Fajns. Par se razveo 2021. godine, a luksuzna kuća, koju američki mediji procenjuju na višemilionski iznos, po rečima upućenih, posle rastanka pripala je Mariji, koja je u njoj nastavila da živi sa sinom.

Tijana Bogićević

Antonio Ahel/ATAImages

Pop pevačica Tijana Bogićević takođe je imala ljubavni brodolom posle 7 godina braka. Naime, ona se udala sa Afroamerikanca Marka Robertsona 2015, a ceremonija venčanja upriličena je u Americi u društvu porodice i najbližih prijatelja. Međutim, kraj je usledio 2022, a pevačica je javnosti otkrila da se razvela tokom gostovanja u jednoj emisiji.

„Ja se razvodim, razvela sam se zapravo“, kazala je Tijana kroz smeh pre tri godine.

Tamara Todevska

Još jedna pevačica koja nije pregurala baksuznu sedmu godinu braka je Tamara Todevska, sestra Tijane Dapčević. Naime, makedonska pevačica je stala na ludi kamen sa košarkašem Aleksandrom Dimitrovskim 2015, u Skoplju, a ceremoniji je tada prisustvovalo više od 100 zvanica.

„Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki krug, tako da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju“, rekla je nakon kraha ove ljubavi.

Ana Mihajlovski

Voditeljka Ana Mihajlovski bila je u braku sa Mirkom Grubinom, a razveli su se posle 7 godina ljubavi. Naime, oni su sudbonosno „da“ izgovorili u tajnosti krajem 2009. i dobili su dvoje dece – sina i ćerku.

Oni su se razveli 2016, a nakon razvoda postigli su dogovor o starateljstvu nad zajedničkim sinom i ćerkom, što podrazumeva to da Mirko decu viđa kad god poželi.

Ana Franić

View this post on Instagram

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

I brak Ane Franić nije potrajao duže od 7 godina. Naime, glumica je bila udata za hrvatskog ronioca iz Splita Marka Ižakovića, a iz ove ljubavi imaju dva sina. Poznata umetnica se zbog ljubavi preselila u Split, a nakon kraja sedmogodišnjeg braka vratila se u Beograd.

„Mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude“, rekla je glumica jednom prilikom za „Story“ i dodala:

„Nisam očekivala da ću se vratiti ovde, niti sam tamo otišla da bih se vratila, zar ne? Ali, eto, niko ne zna šta nosi život. Kada sam rešila da će tako biti, tada sam to i uradila. Prošlog leta su se neke stvari posložile. Dobro sam se snašla u novoj realnosti iako je svaka promena teška. Došla sam s dvoje male dece, što iziskuje velike žrtve, mnogo odricanja zbog njih, ali tako mora da bude.“

Inače, pored naših poznatih ličnosti, gorak ukus sedme godine braka na svojoj koži osetili su i Sofija Vergara i Džo Manđanielo, Demi Mur i Ešton Kučer, Bred Pit i Dženifer Aniston, Dženifer Lopez i Mark Entoni, Tom Kruz i Kejti Holms, Madona i Gaj Riči, Kristina Agilera i Džordan Bratman…

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram