Poznate žene iz Srbije i komšiluka kojima je fotošop najbolji prijatelj

Foto:Printscreen Instagram/sandra_bozic;Printscreen Instagram/1.stasa;Goran Srdanov/Nova.rs;E-Stock_caslav_vukojicic;Antonio Ahel/ATAImages

Kad sređivanje fotografija izmakne kontroli.

Poznate dame svakodnevno su aktivne na društvenim mrežama, gde objavljuju svoje fotografije, ali pre toga, mnoge od njih ih dobro obrade u fotošopu.

Peglanje lica, dodavanje i oduzimanje oblina, kao i korigovanje svih ostalih nedostataka postalo je pravi hit na internetu jer sve mi ponekad želimo da izgledamo kao lice s naslovnice časopisa.

Međutim, mnoge lepotice preteraju u upotrebi fotošopa pa su onlajn blamovi nezaobilazni, a kada ispliva njihova fotografija bez filtera i editovanja gotovo da su neprepoznatljive.

Zorana Jovanović, modna blogerka poznatija kao Zorannah je čuvena po tome što obožava da koristi filtere i fotošop pa se neretko zaigra i završi kao glavna meta komentara na društvenim mrežama.

Na fotografijama najviše voli da stanjuje struk i butine i često zaboravi da obrati pažnju na druge delove svoje slike pa tako korišćenje fotošopa bude očigledno.

Zorannah je takođe korisnik upečatljivih filtera, a imala je i nekoliko plastičnih operacija o kojima je govorila u par navrata pa njen prirodni izgled ume da šokira.

Maja Nikolić voli da svoje fotografije pojača upotrebom filtera i fotošopa, a na njenom Instagram profilu možemo da vidimo i da joj je blur jedna od omiljenih opcija za uređivanje slika.

Pošto pevačicu stalno prozivaju da preteruje sa sređivanjem fotografija pa je ona rešila da ih demantuje i na svojim društvenim mrežama objavila snimak sa svog letovanja na kom od šminke ima samo crveni karmin.

Lepoj Nikolini Pišek nije strana upotreba filtera i Fotošopa, uostalom, kao i većini ljudi, ali se ona zbog upotrebe istih našla na meti oštrih kritika.

Na Instagramu su se pojavile fotografije kako je Nikolina izgledala kada fotošop, filteri i plastične operacije nisu bile u opticaju i možemo da kažemo da nas je fotografija dosta iznenadila.

Potpredsednicu Narodne skupštine, Sandru Božić na društvenim mrežama ne možemo da vidimo bez šminke i nekoliko filtera koji su učestvovali u njenom izgledu.

Međutim, Sandra na svom radnom mestu izgleda nešto drugačije pa možemo da zaključimo da za svoje pratioce ipak voli da se dodatno ulepša.

Sandra Božić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sličan je slučaj i sa poslanicom Stašom Stojanović koju su mnogi prozvali „selfi poslanica“, zbog fotografija koje često objavljuje sa svog radnog mesta iz poslaničke klupe.

Staša voli da dodatno obrađuje svoje slike raznim alatima, a po društvenim mrežama kruži slika nje kako je izgledala pre estetskih poduhvata i bez fotošopa.

*

***

Bonus video: Nezgodan pad na modnoj reviji Gotijea na nedelji mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram