Političar sebi potpisao presudu slikom supruge na Tviteru

Foto: Twitter/Jon Reyes, gov.mb.ca

Jedina stvar koju je političar iskopao jeste njegov 'grob na društvenim mrežama' i to zbog slike svoje supruge koju je objavio na Tviteru.

Kanadski političar je napravio bum na internetu nakon što je podelio sliku na Tviteru na kojoj se vidi njegova supruga kako lopatom čisti sneg. I ne samo to, on je napisao pohvalu što to radi upravo nakon 12-časovne smene u bolnici. Njegov tupavi tvit trenutno ima preko 40.000 lajkova od ponedeljka ujutru.

U kontroverznoj poruci objavljenoj u subotu ujutru, ministar iz kabineta Manitobe Džon Rejes napisao je: „Čak i posle noćne smene od 12 sati u bolnici, moja supruga još uvek ima energije da lopatom prokrči prilaz. Bog blagoslovio nju i sve naše frontlajnere. Vreme je da joj napravim doručak“, dodao je on.

Propratna fotografija, snimljena iz unutrašnjosti kuće, prikazuje Rejesovu suprugu, Sintiju, kako kopa sneg sa njihovog prilaza, dok je zabeležena temperatura u Vinipegu tada bila -18 stepeni Celzijusovih.

Dovoljno je reći da slika nije izazvala pohvale kod Tviter zajednice, koja se pitala zašto političar nije pomogao svojoj supruzi.

„Zašto gledaš, a ne lopataš? Ovaj tvit je bezveze,“ ljutio se jedan kritičar gafa, dok je drugi napisao: „Video je svoju ženu kako lopata posle smene od 12 sati i prva misao je bila da mi dozvoli da tvitujem o ovome hahahaha“.

„U 12 sati koliko je čistila posle katastrofe vaše vlade, niste mogli da nađete vremena da to sami lopatom očistite?“ odbrusio je jedan nepoverljivi komentator, verovatno misleći na nedavni porast COVID-a u Manitobi.

Jedan šaljivdžija je tvitovao video snimak čoveka obučenog u bade mantil koji gleda napolje uz natpis „Trebalo bi da slikam“.

Drugi je ismevao Rejesovu ponudu da svojoj supruzi napravi doručak, rekavši: „Hm… Pitam se da li ona želi kolače sa jagodama ili smeđim šećerom.“

Međutim, sama Sintija Rejes je od tada stala u odbranu svog muža, tvrdeći u nedavnom tvitu da se dobrovoljno prijavila da lopatom prokrči prilaz.

Bez obzira na to, kritičari Tvitera šalili su se da ju je muž naterao da napravi Tviter profil samo da bi ga branila, prenosi NYPost.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram