Pogledajte moćnu sliku nage princeze – prve aristokratkinje u istoriji koja se slikala za Plejboj

Foto:MichaelTimm/actionpress / Action Press / Profimedia

Ksenija Florens Gabrijela Sofija Iris, princeza od Saksonije, ovim potezom je htela da pokaže da je "svaka žena lepa onakva kakva jeste".

Glamurozna nemačka princeza postala je prva aristokratkinja koja se skinula za Plejboj.

Ksenija Florens Gabrijela Sofija Iris, princeza od Saksonije, pojaviće se naga u novom nemačkom izdanju Plejboja, a ovim potezom je, kako je sama rekla, htela da pokaže da je „svaka žena lepa onakva kakva jeste“.

Ova 37-godišnjakinja je rekla je da bi bila iznenađena ako bi njena drevna plemićka porodica kupila magazin s njenim slikama, ali se nada da će je „bar tolerisati“.

Ksenija je barem sigurna da bi njen predak, poslednji kralj Saksonije Fridrih Avgust III, ‘definitivno odobrio’ odluku da se fotografiše za Plejboj.

„Opisali su mi ga kao veoma duhovitog i punog ljubavi“, pojasnila je u intervjuu koji je dala za pomenuti magazin.

Ksenija, inače pevačica i kolumnistkinja, je i ranije često uznemiravala svoju porodicu pojedinim potezima, izdala je i kontroverznu autobiografiju „Xenia: The Life of a Princess in the 21st Century“, a pojavljivala se i u raznim šoubiznis emisijama i rijalitijima. U svojoj knjizi je otvoreno pisala o tome kako je njen otac odbio da je prizna kao svoju ćerku sve dok mu nisu predočeni dokazi. Ksenija je takođe tvrdila da ju je otac zlostavljao kao dete i terao da pozira za neprikladne fotografije. Ona je napisala da se njena majka uverila u to tek pošto joj je policija pokazala dokaze.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram