Pobednica „Prvog glasa Srbije“ danas izgleda dosta drugačije

Moje tri
Moje tri, Foto: Sari Gustafsson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nevena Božović se pre dve godine porodila, Sara Jo "žari i pali" kao zvezda pop scene, a šta je s Mirnom Radulović, pobednicom Prvog glasa Srbije?

Mirnu Radulović upoznali smo zahvaljujući njenom moćnom vokalu, kad je kao „Prvi glas Srbije“ na drugom mestu ostavila Nevenu Božović, a na trećem Saru Jovanović. Njih tri su 2013. predstavljale Srbiju na Evroviziji, nakon čega je ipak svaka krenula svojim putem.

Međutim, dok su se Nevena i Sara singlovima borile za svoje mesto na sceni, Mirna se izgubila iz javnosti iako je pobednička nagrada „Prvog glasa“ uključivala snimanje i promociju njenog debi albuma.

Mirna je smatrala da je oštećena tim ugovorom i podnela je tužbu protiv produkcije, a muzikom je nastavila da se bavi kroz nastupe sa svojim bendom i interpretacije poznatih pop i rok hitova.

View this post on Instagram

A post shared by Mirna Radulovic (@realmirna)

U međuvremenu, značajno je promenila imidž i verovatno bi iznenadila mnoge koji su svojevremeno navijali za nju.

View this post on Instagram

A post shared by Mirna Radulovic (@realmirna)

Smršala je, mediji su konstatovali da se „prepolovila“, da je „dovela liniju do savršenstva“, ali nije samo to – pevačica se danas drugačije i oblači i šminka, ima svoju priču i svoj krug ljudi koji je podržavaju, neprestano putuje i obilazi fenomenalna mesta, a sudeći po fotkama koje kači na društvenim mrežama, deluje samouverenije nego ikada.

View this post on Instagram

A post shared by Mirna Radulovic (@realmirna)

***

Bonus video: Jelena Đoković: Šta me je privuklo konceptu svesnog roditeljstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram