Pet predobrih frajera iz Srbije o kojima ne pričamo dovoljno

Foto: Stefan Tomasević/ATAImages, Printscreen/Instagram/savasuvacarov, Dragan Mujan/Nova.rs, Milan Maričić/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Oni imaju "ono nešto".

Godinama unazad na listi najzgodnijih muškaraca Srbije često se vrte ista imena, a dovoljno je samo malo da zagrebemo ispod površine i nađemo još neke koji zaslužuju da se nađu na listi najboljih frajera.

Oni su uspešni, imaju „ono nešto“, predobri su frajeri i o njima se ne priča dovoljno.

Igor Benčina

Igor Benčina je srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac prepoznatljiv po ulogama u serijama Žigosani u reketu, Pet, Crna svadba i drugima. Rođen je u Zemunu pre 43 godine i stariji je brat glumca Petra Benčine.

Mladen Sovilj

Još jedan glumac o kome se nedovoljno govori jeste Mladen Sovilj kog smo zapazili u serijama Šešir profesora Koste Vujića i Čizmaši. Mladen je igrao i u filmovima Nebo iznad nas, Neposlušni, ali i u mnogim drugim. Trenutno glumi u pozorištima širom Beograda.

Predrag Miljković Corona

Predrag Miljković pod pseudonimom Korona jedan je od poznatijih srpskih tepera. Njegove pesme Izvini mama, Predsednička pratnja, Oči boje viskija su samo neke koje broje milionske preglede na Jutjubu. Korona živi van medijste vreve, pa zato i nemamo često prilike da ga vidimo.

Sava Suvacarov

Model Sava Suvacarov jedan je od lepših domaćih modela koji se proslavio na modnim pistama širom sveta. Učestvovao je na mnogobrojnim nedeljama mode i sarađivao sa poznatim dizajnerima.

Milko Babić

Producent Milko Babić veoma je aktivan na društvenim mrežama, gde pored uspešne karijere možemo po nešto saznati i o njegovom privatnom životu – na primer, obožava da trči i time se bavi profesionalno, a pre koju godinu, bio je u vezi sa pevačicom Sarom Jo.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram