Fotke Breda Pita u kupaćem pokazuju da je u 59. i dalje top frajer

Foto: QIAN Jun/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Više nema sumnje da je Bred Pit zauzet.

Bred Pit odmara trenutno u Meksiku sa novom devojkom Ines de Ramon, a paparaci su ih uslikali dok su se sunčali na bazenu.

Par je zajedno proslavio i Božić i Novu godinu što govori da njihova romansa postaje sve ozbiljnija. Praznike su dočekali u Meksiku, i kako stvari stoje, zaista su odlučili da se „isključe“ od svega i uživaju na suncu.

Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U jednom trenutku uspeli su da ih slikaju i paparaci, a njihove fotografije brzinom svetlosti prelavile su mreže. Glumac je uslikan go do pojasa, a sa 59 godina na liniji bi mu pozavideli i daleko mlađi.

fOTO: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, prava zvezda bila je zanosna Ines koja je u jednom trenutku skinula i gornji deo kupaćeg kostima.

Inače, oni su zajedno dočekali i njegov 59. rođendan, a prema rečima izvora, glumac je do ušiju zaljubljen.

Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Bredu se stvarno sviđa Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je jako draga. Ines je slatka, zabavna i energična. Ona je sjajna osoba. Bred voli da provodi vreme sa njom“, rekao je nedavno.

Podsetimo, oni su najpre uslikani na afterpartiju u Los Anđelesu nakon premijere njegovog novog filma „Vavilon“, da bi ih mesec dana kasnije paparaci „ulovili“ na koncertu gde su uživali sa prijateljima.

Inače, Ines je iz Nju Džersija i diplomirala je na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine sa u oblasti poslovne administracije. Prema njenom LinkedIn-u, od 2020. godine je šefica veleprodaje u kompaniji Anita Jewelry, koja ima slavne kupce, uključujući Kortni Kardašijan i Hejli Biber.

Foto: GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njen bivši muž je glumac Pol Vesli, koga znamo iz „Vampirskih dnevnika“. Ines i Pol venčali su se na tajnoj ceremoniji 2019. ali brak je bio kratak i turbulentan.

Foto: Rupert Thorpe/Mega / The Mega Agency / Profimedia

PR para potvrdio je u septembru ove godine da su se rastali i da već nekoliko meseci žive odvojeno. U međuvremenu, Bredov razvod sa Anđelinom Džoli pratio je ceo svet.

***

Bonus video: Borba protiv nasilja nad ženama: Somborske šnajderke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram