Najbolja Pamela je Pamela bez šminke, a ima fotke da to i dokaže

Pamela
Foto: Missguided via Bestimage / Bestimage / Profimedia

"Starenje je olakšanje."

Zvezda serije Čuvari plaže oduvek je bila poznata po svojoj zadivljujućoj lepoti i zavidnoj figuri. I danas, kako stari, Pamela Anderson nije izgubila samopouzdanje. Naprotiv, ona je još više samouverena nego pre. Njene nove fotografije bez šminke dokaz su za to.

Starenje je olakšanje

Pamela Anderson je nedavno na Instagramu podelila seriju fotografija bez šminke koje dokazuju da je večna lepota moguća. Ona pozira raspuštene kose, pokazujući pegice na licu.

Pamela je otkrila da u poslednje vreme više voli izgled bez šminke, a u objavi na Instagramu poslala je važnu poruku.

„Radije bih pokazala svoje pege… Zabavno je stariti. To je olakšanje. A u određenim godinama samo izgledamo mlađe i svežije bez šminke. Ovo sam ja – zadovoljna sam onim što sam trenutno. To je novi svet i veoma sam zahvalna za svu ljubav.“

Više voli da troši novac na sebe, nego na kozmetičke proizvode

„Dok pomeramo svoje granice iz naše zone udobnosti, briga o sebi je važna“, otkrila je ona, a prenosi brightside.

Njena rutina nege se sastoji od dobre masaže, koju redovno praktikuje, i tretmana lica kiseonikom. Anderson takođe voli pilates, ali kada je zauzeta poslom, šetnje parkom i istezanje su dovoljni da održi formu.

Veruje da sva lepota dolazi iznutra

„Sreća je najbolji trik za lepotu. Biti hrabar je seksi – osećati strah i ipak to činiti”, otkrila je svoju filozofiju lepote u nedavnom intervjuu.

„Borba za slobodu počinje od sopstvene slobode. Život je privilegija koju ne treba shvatati olako“, dodala je ona.

Ne brine je to što stari

Dok se Pamela bliži svom 56. rođendanu, kaže da se oseća dobro dok stari.

„Neću da brinem o tome. Svi želimo da izgledamo najbolje što možemo da izgledamo, ali nikada nisam bila previše zabrinuta zbog toga“, otvorila se ona u intervjuu.

U svetu u kome je ogroman pritisak da se uskladimo sa standardima lepote, Pamelina poruka je osvežavajući podsetnik da prava lepota dolazi iznutra.

Njena bezvremena lepota je podsetnik i na to koliko su briga o sebi i ljubav prema sebi moćne i koliko inspirišu žene širom sveta.

***

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram