Ovako su izgledali likovi filma „House of Gucciˮ u stvarnom životu

Patricija Ređani Foto: Aresu/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Film reditelja Ridlija Skota inspirisan romanom Sare Gej Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, konačno je u bioskopima. Stoga, pravi je trenutak za još jednu zanimljivu temu koja će vam približiti ono što možete da očekujete, ukoliko već niste odgledali ovu pravu poslasticu.

Pročitajte još:

Podsećanja radi, okosnicu radnje čini ubistvo sa predumišljajem unuka vlasnika brenda – Mauricija Gučija, za koje je optužena njegova supruga Patricija Ređani. Zbog osetljivosti teme, porodica nije bila blagonaklona prema ovom projektu, ali je on ipak sproveden u delo.

Patricija Ređani Foto: EPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre nego što pređemo na najzanimljiviji deo današnje priče, ukratko ćemo se podsetiti glumačke ekipe, koju predvode Lejdi Gaga i Adam Drajver. Kamij Koten tumači lik Paole Franki, dok su Al Paćino i Džeremi Ajrons oživeli braću Alda i Rodolfa. Džered Leto odabran je za lik Paola Gučija, a Selma Hajek Đuzepine Pine Aurieme, koja je donekle umešana u čin ubistva, piše City Magazin.

Mauricio Guči Foto: Luigi Volpe / Zuma Press / Profimedia

U galeriji koja sledi imaćete priliku da upoznate junake sa velikog ekrana u stvarnom životu, kroz uporedni prikaz i detaljan izbor fotografija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram