Ostavio je ženu i zbog 24 godine mlađe promenio sve na sebi – sad je u šestoj deceniji postao tata, a Srpkinje ga obožavaju više nego ikad

Dejvid Geta i Džesika Lendon
Foto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svetski poznati DJ Dejvid Geta postao je otac u 56. godini, a srećnu vest je podelio sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama.

„Ljubav je u vazduhu. Dobro došao, Kajen“, napisao je Dejvid i otkrio da je dobio sina.

View this post on Instagram

A post shared by David Guetta (@davidguetta)

Emotivnom fotografijom raznežio je pratioce, a mnogi od njih odmah su mu čestitali u komentarima. Inače, Geta i njegova 24 godine mlađa devojka Džesika Lendon uživaju u ljubavi već 9 godina, a ovo im je prvo zajedničko dete.

Kada su započeli vezu, Džesika je bila na meti kritika jer su mnogi mislili kako je ona uzrok raspada njegovog 24 godine dugog braka s prvom suprugom Keti Lob. Par se sporazumno rastao 2014., a zajedno odgajaju sina Elvisa i kćer Endži.

Dejvid Geta i Džesika Lendon
Foto: Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

*

Dejvid Geta i Džesika Lendon
Foto: Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon dve godine veze, Geta je Džesiki poklonio prsten obećanja kao simbol ljubavi i predanosti jer nikako nije hteo u drugi brak. Mnogi su komentisali da ga je upravo mlađana Džesika pretvorila iz prosečnog muškarca u pravog frajera jer je vidno da DJ nikada nije izgledao ovako dobro kao od kad je s njom. Inače, Geta je jedna od najvećih zvezda elektronske muzike u Srbiji, a decenijama unazad pripadnice lepšeg pola idu na sve njegove nastupe.

Dejvid Geta i Džesika Lendon
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram