On se ne zaustavlja! Pike prevario ljubavnicu i stvarno nećete verovati s kim

Žerar Pike i Klara Čia
Žerar Pike i Klara Čia

Tek što je na Instagramu ozvaničio vezu s ljubavnicom Klarom.

Burna priča o raskidu Šakire (45) i Žerara Pikea (35) dobila je upravo novi obrt nakon što je u javnost isplivala informacija da je bivši fudbaler, nakon što je prevario svoju bivšu partnerku, sada bio neveran i ljubavnici/novoj devojci Klari Čia Marti.

Naime, par koji ima dvoje zajedničke dece raskinuo je vezu zbog njegove prevare, a nakon što je ceo svet zbog ovoga osuo paljbu po Pikeu, on je na Instagramu konačno potvrdio da uživa sa Klarom koja je od njega mlađa 12 godina.

Međutim, kako prenose španski mediji, Pike je prevario i Klaru i to s advokaticom Džulijom Puig (23), a sve je otkrio španski novinar Žordi Martin na svojim društvenim mrežama. Žordi je podelio Džulijinu fotografiju i napisao: „Poznaješ li je, Pike? Onda se nemoj čuditi što je Šakira bacila ceo svet na tebe.“

Nakon Žordijeve objave, Džulija je zaključala svoj Instagram.

Advokatica je, inače, radila za Pikea tokom njegovog raskida sa kolumbijskom pevačicom, a fudbalerov saigrač u Barseloni, Riki Puig, njen je rođak. Zapisano je i da Klara izbegava Žerarda zbog pesme u kojoj se pominje, a nedeljama nisu viđeni zajedno pre njegove objave na Instagramu.

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram