Oduševljeno smo gledali Teya Doru na Evroviziji, sad je stigla u Beograd bez trunke šminke, u trenerci i malo je reći – opčinjeni smo

Teya Dora, povratak sa Evrovizije
Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora se nakon Evrovizije vratila kući. U trenerci i bez šminke izgledala je kao da u Beograd nije sletela malo pre ponoći, a lice joj je blistalo.

Srpska predstavnica, Teya Dora, je zauzela 17. mesto u Malmeu sa pesmom „Ramonda“, koja je prikupila 54 poena, iako su njen nastup i talenat neminovno zaslužili znatno više podrške.

Mada je imala naporan period u prestonici Švedske, a u Beograd je sletela nekoliko minuta pre ponoći, srpska pevačica i kompozitorka je blistala i sijala. Bez šminke, u sivoj trenerci sa iscepanim donjim delom koji seže sve do poda i kratkom duksu u istoj boji, Teya Dora je izgledala podjednako fantastično kao i u kombinacijama koje je za nju birala Sanda Simona tokom Evrosonga.

Teya Dora, povratak sa Evrovizije
Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Uz ovaj ležerni komplet je odabrala i kožnu jaknu sa sivim i belim nijansama, kao i udobne patike.

Teya Doru su sačekali mnogobrojni fanovi i novinari, kao i njena majka, Jasna Jojić.

Teya Dora sa mamom
Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica se sve vreme smejala i slikala sa svima koji su je podržavali, a našla je vremena i da prokomentariše takmičenje za medije.

Kako je rekla, zadovoljna je plasmanom koji je ostvarila. Navela je i da nije shvatila zašto je Holandija diskvalifikovana.

Teya Dora, povratak sa Evrovizije
Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Što se tiče Izraela, situacija je takva kakva jeste – poenta takmičenja je da se muzikom ujedine svi“, rekla je Teya Dora za Kurir.

Teya Dora, povratak sa Evrovizije
Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica je navela i da joj je žao što nije dobila više glasova od hrvatskog žirija, ali je, kako kaže, čula da je dobila maksimum od hrvatske publike.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram