Od drugarice je dobila bubreg, a sad ratuje s njom: Čudan potez Dizni lepotice

Foto: Michael Kovac / Getty images / Profimedia

Bile su nerazdvojne - sada su u svađi.

Selena Gomez se izgleda posvađala sa svojom bivšom najboljom prijateljicom Fransijom Raisom, koja joj je donirala bubreg. Raskol se tokom vikenda prelio na društvene mreže.

Diznijeva zvezda (30) bila je ozbiljno bolesna od lupusa, pa se njena koleginica Raisa (34), ponudila da joj donira svoj bubreg. Drugarice su prošle težak proces transplantacije 2017.

Gomez je detaljno opisala svoje zdravstvene probleme u novom objavljenom dokumentarcu „My Mind & Me“, ali nije spomenula Raisu nijednom.

Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U nedavnom intervjuu za Rolling Stone, Gomez je navela Tejlor Svift kao svoju jedinu drugaricu u šoubiz industriji. Raisa je latino glumica sa nizom TV i filmskih uloga, pa svakako pripada industriji.

Fransija je prestala da prati Gomez na Instagramu nakon objavljivanja dokumentarca i toliko ju je iznervirala Selenina izjava o „jedinoj prijateljici“ da je prokomentarisala samo s jednom reči: „Zanimljivo“.

A u nedelju, Gomez je napisala komentar koji je šokirao sve.

„Žao mi je što nisam spomenula sve osobe koje poznajem“, napisala je povodom primedbi da Fransije nema u dokumentarcu.

Selena i Fransija su prijateljice više od 10 godina i čak su se u prošlosti nazivale „sestrama“. U julu, Fransija je pričala o tome kako je morala da promeni svoju ishranu, nakon što je donirala bubreg Seleni.

„Pošto imam jedan bubreg koji funkcioniše i deluje kao filter za moje telo, ne mogu da konzumiram toliko proteina. Puno jedem — znam da sam mršava, ali jedem dosta — tako da me je to jako brinulo kada sam razgovarala sa doktorom“, rekla je za Yahoo Life.

I Fransija i Selena su rekle da su „prošle kroz depresiju“ posle operacije, navodi Self. Fransija je rekla da je Seleni bilo teško jer je imala komplikacije posle operacije, kada joj se bubreg okrenuo u telu i kada je morala na hitnu operaciju da bi to ispravila.

Samo godinu dana nakon transplantacije bubrega, govorilo se da su njih dve u svađi, jer je Fransija je imala problem sa Seleninim „nezdravim načinom života“ i njenim konzumiranjem alkohola nakon operacije. Pričalo se da su se pomirile 2021. godine, ali očigledno je da su još uvek u ratu.

***

BONUS VIDEO: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram