Od četiri poznate lepotice koje nisu odolele šarmu Bogdana Bogdanovića, samo sa jednom je osvanuo na Instagramu

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages; Antonio Ahel/ATAImages; Instagram/tijanasvanity; Instagram/danilovicolga

One su pale na šarm i lepotu košarkaša.

Košarkaši Srbije osvojili su srebrnu medalju na Mundobasketu nakon što su u dramatičnoj završnici finala izgubili od Nemačke sa 83:77. Kapiten Srbije Bogdan Bogdanović briljirao je tokom prvenstva i zasluženo se našao u idealnoj petorci Mundobasketa.

Bogdanov privatan život van parketa intrigira javnost godinama, a poznat je i kao najpoželjniji neženja na našim prostorima.

On svoj privatni život drži u tajnosti, ali se navodno zabavljao sa nekoliko poznatih lepotica.

Anja Škuletić 

Njegova prva ljubav je bila manekenka Anja Škuletić.  Fotografije sa Anjom je jedino postavljao na Instagram. Posle raskida sa njom Bogdan je navodno bio potpuno slomljen.

Anja se kasnije udala i rodila dete, a i dalje se piše o njihovoj fatalnoj ljubavi.

Jovana Stojiljković

Bogdanović na svadbi kolege Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin upoznaje glumicu Jovanu Stojiljković, sa kojom potom navodno započinje romansu.

Međutim, ova veza je, kako su pisali domaći mediji, posle šest meseci doživela krah. Smetalo im je da imaju vezu na daljinu, jer je Jovana gradila karijeru u Srbiji dok je Bogdan bio u Americi, tako da su odlučili da se raziđu.

Bogdana su posle povezivali i sa voditeljkom Tatjanom Bašević, ali niko nije potvrdio njihovu vezu.

Olga Danilović

Olga Danilović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pričalo se da se košarkaš takođe kratko zabavljao sa Olgom, ćerkom Predraga Danilovića. Košarkaš i teniserka počeli su da se zabavljaju 2018. godine, nisu se u javnosti eksponirali, a jedini put viđeni su zajedno na svadbi teniserke Jovane Jakšić.

Inače, Bogdanović je trenutno navodno u vezi sa dizajnerkom i manekenkom Britani Netom, koja je bila i prva pratilja na izboru za Mis Nju Džerzi.

Naš košarkaš zaista nikada ne komentariše svoj privatni život, ali izvori tvrde da se njih dvoje dobro zabavljaju i da se još bolje slažu. Ko zna, možda će Britani biti ta koja će ukrotiti ovog večitog neženju, i navesti ga da se konačno skrasi, piše Hello.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram