Očekuje li nas pomirenje najlepšeg para na svetu?

Irina Šajk i Bredli Kuper
irina Šajk i Bredli Kuper - ponovo! Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Svi su brujali o mogućoj vezi Irine Šajk i Kanje Vesta, malo nakon njegovog razvoda i nismo mogli a da se ne zapitamo - kako Kanje nakon Bredlija? Možda nam se snovi ostvaruju i možda je baš pomirenje našeg omiljenog holivudskog para na pomolu? Paparaci fotke nam to i potvrđuju.

Paparaci su uhvatili i fotkali poznatog glumca Bredli Kupera i prelepu manekenku Irinu Šajk kako šetaju Menhetnom, prenosi DailyMail.

Bredli je držao Irinu ispod ruke i zadovoljno se smeškao, dok je ona svoj osmeh vešto skrivala ispod crne zaštitne maske. Za njihov izlazak, Šajk je nabacila udobni dugi crni kaput preko bele košulje i crnih pantalona dok joj je kosa bila vezana u elegantnu svakodnevnu punđu.

Ova 35-godišnjakinja je pored zaštitne maske za licu, nosila i džombaste bele patike i crnu kožnu torbu sa zlatnim lancem.

Par je bio zajedno četiri godine, a prekinuli su pre oko dve godine. Zajedno imaju ćerku Leu de Seine, zbog koje su i ostali u odličnim odnosima. Međutim, ovako prisne ih do sada nismo viđali.

Pisalo se da je Irina u vezi s bivšim suprugom Kim Kardašijan kanje Vestom, jer je ruska manekenka u periodu njegovog rođendana provela nekoliko dana sa njim u hotelu u Parizu.

Iako su postojale razne fotke, niko od njih nije potvrdio vezu. Pisalo se i da je Bredli u vezi s Lejdi Gagom, a navodno je to izazivalo ogromne probleme u njegovom odnosu sa Irinom. Tračevi su počeli za vreme snimanja filma „Zvezda je rođena“.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram