Novi detalji Pikeove romanse: Ko je fatalna studentkinja FOTO

šakira pike
Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve traje i duže nego što se mislilo.

Fudbaler Žerar Pike u vezi je sa studentkinjom koja radi za njega, potvrdio je to izvor blizak njegovoj novoj ljubavi.

U pitanju je Klara Čija Marti, koja je, prema pisanju stranih medija, već nekoliko meseci u tajnoj vezi s Žerarom Pikeom, piše dnevnik.hr.

Žerar (35) nije gubio vreme nakon raskida 11-godišnje veze s kolumbijskom pevačicom Šakirom s kojom se razišao u junu. Par se prvi put upoznao kada je Pike učestvovao na snimanju spota za njen službeni singl Svetskog prvenstva 2010. godine „Waka Waka“. Nešto kasnije te godine ušli su u vezu, a imaju i dvoje dece, sinove Milana i Sašu.

Međutim, Pike je novu ljubav navodno pronašao s 23-godišnjom studentkinjom Klarom Čijom Marti s kojom je u vezi već poslednjih nekoliko meseci. Čija je prema pisanju stranih medija studentkinja odnosa s javnošću, radi za Pikeovu sportsku i medijsku investicionu grupu Kosmos, a navodno su se upoznali na poslovnim događajima.

Par se navodno zbližio i zajedno su mesecima, ali pokušavaju da to zadrže u tajnosti što je duže moguće zbog njegovog nedavnog razlaza sa Šakirom.

„Žerar i Klara viđaju se mesecima. Ćutali su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju šta se događa. Ljudi su mu pomagali da zadrži vezu u tišini, izbrisali su Klarine profile na društvenim mrežama kako niko ne bi mogao da pronađe njene fotografije. Samo zbog toga njegovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi s njom“, izjavio je izvor blizak Klari.

Prekid dugogodišnje veze potvrdila je Šakira u službenom saoštenju za medije nakon što su danima kružile glasine da je njihovoj vezi došao kraj, i to zbog Pikeove afere s drugom ženom.

„Žao nam je što moramo da potvrdimo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju“, poručila je tada pevačica.

Prema pisanju španskih medija Šakira je Pikea uhvatila u krevetu s devojkom u ranim dvadesetima, o kojoj se dosad malo znalo. Isprva su ga povezivali i sa seks-bombom Suzi Kortez.

Šakira je u nekoliko navrata govorila kako ne nameravaju da idu pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promenio.

„Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar“, zaključila je pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram