Nove fotke Hajdi Klum su dokaz da će zauvek ostati boginja

foto: SKIMS / Planet / Profimedia

Smelo i fenomenalno!

Svi vole trenutak u kom neko obrne pun krug, a Hajdi Klum je možda u svojoj 48. godini doživela upravo takav momenat, možda najveći u modeling karijeri.

Stala je rame uz rame sa svojim koleginicama, bivšim Viktorijinim anđelima, Tajrom Benks, Alesandrom Ambrozio i Kendis Svonepul, u novoj  kultoj SKIMS kampanji.

Sve su započele svoje karijere u Victoria’s secret-u, a sada su se ponovo našle zajedno radeći kampanju SKIMS donjeg veša koji pristaje svima i sadrži veličine od XXS do 4X.

Klum je podelila seriju fotografija sa snimanja na svom Instagram nalogu na kojima nosi modele Crossover Bralette i Dipped Front Thong.

Među mnogobrojnim pozama manekenke, najviše nam je za oko zapala ova koja budi samopouzdanje, gde je Hajdi smelo naslonjena na zid sa rukama na kukovima, a kosa joj je zabačena u nazad.

Prozirne štikle dodaju na efektu, a Klum puca od samopouzdanja.

Na svom Instagramu je napisala kako je bio fantastičan doživljaj ponovo se naći među svojim koleginicama i zahvalila se Kim Kardašijan što je im je svima omogućila da se ponovo nađu zajedno reklamirajući „Fits Everybody“ kolekciju.

A i sama Kim Kardašijan je na svom nalogu podelila fotografiju gde se i ona nalazi među prelepim manekenkama, iako nije trebalo da bude lice svoje modne kolekcije, tako da je i ona dobila svoj Victoria’s secret trenutak bez obzira što nikada nije bila profesionalno među Viktorijinim Anđelima.

***

Bonus video: Madona 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram