Nina Morić je pre operacija bila prava prirodna lepotica

Nina Morić, Veliki Brat
Nina Morić Foto: Printscreen/Mediaset Infinity/Grande Fratello

Poznata hrvatsku manekenku su jedno vreme poredili sa Majkl Džeksonom.

Bivša manekenka Nina Morić šokirala je publiku svojim izgledom kada se pojavila kao gošća u italijanskoj verziji rijalitija Veliki brat 2018. godine. Ona već godinama živi u Italiji i tada je ušla u šou kako bi se suočila sa dečkom Luiđijem Marijom Favolosom, jer je on u rijalitiju izneo mnogo detalja iz njenog privatnog života.

Ipak, gledaoce nije toliko zanimala prepirka koliko ih je iznenadio izgled nekadašnje prirodne lepotice. „Šta ti se dogodilo sa licem? Nekada si bila tako lepa!“

Ubrzo su na društvenim mrežama počeli da je upoređuju sa likovima iz crtanih filmova, kao i sa i pokojnim Majkl Džeksonom.

Ona se 1995. godine pojavila u spotu za hrvatskog muzičara Tonija Cetinskog. Dok je radila u Los Anđelesu 1999. godine, dobila je ulogu u hit spotu Rikija Martina „Livin’ La Vida Loca“. Iste godine objavila je svoj debi singl kao pevačica, ali zbog neuspeha album nikada nije snimljen. Takođe ju je odabrao Džim Keri za glavnu žensku ulogu u nastavku filma Maska iz 1994. godine, ali su pregovori propali.

Radila je za brendove i dizajnere kao što su Versace, Roberto Cavalli, Trend Les Copains, Valentino, Erreuno, Gai Mattiolo, Rocco Barocco, Fausto Sarli, Gattinoni, Mariella Burani, Angelo Marani, Marina Spadafora, Simonetta Ravizza, Guillermina Baeza i Jesus Pozo.

Od tada se pojavila na brojnim međunarodnim naslovnicama muških časopisa, kao što je Maxim.

Naime, 45-godišnja Hrvatica već neko vreme uživa u romansi sa devet godina mlađim plastičnim hirurgom Karlom Galatom.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram