Nova toksična drama Breda Pita i Anđeline Džoli

Poznati 23. sep 202111:28 > 11:31
Nova toksična drama Bred Pita i Anđeline Džoli
Nova toksična drama Bred Pita i Anđeline Džoli

Idilična vinarija nekada je bila kao dvorac iz bajkovitog braka Bred Pita i Anđeline Džoli, a sada je centar njihovog okršaja. Oni su se verili, pa 2014. godine i venčali u zamku Miraval okruženi sa svojih šestoro dece. Plan je bio da ovo zdanje vredno oko 180 miliona dolara ipak zadrže nakon razvoda.

Smešteno u sred vrta, ovo prelepo zdanje u Južnoj Francuskoj je nekada bila kuća iz snova ovog para. Bred i Anđelina su planirali da nastave sa pravljenjem vina ovde i da kasnije predaju biznis deci.

vinarija
Vinarija, Foto: MICHEL GANGNE / AFP / Profimedia

Ali dogodio se novi preokret u haosu koji traje već pet godina. Zamak sa 35 soba je nova tačka raskola.

U novoj tužbi, Bred je namere svoje bivše žene nazvao ‘osvetničkim’ jer želi da se odrekne svog dela bez njegovog pristanka, što bi ga dalje ‘izbacilo’ iz biznisa.

U papirima piše da je on posedovao 60% ove vinarije, a ona ostalih 40% — pre nego što je on tri godine pre razvoda svoj deo prepisao njoj tako da poseduju pola pola.

Vinarija
Vinarija, Foto: MICHEL GANGNE / AFP / Profimedia

Ali nakon što je Anđelina svoj deo prepustila investitorima, Bred tvrdi da ga je to koštalo dosta s obzirom na ‘mnogo posla, vremena i novca’ uloženog da bi sredio celo zdanje, koje je kasnije 2012. godine proizvelo njihovo prvo vino – roze.

Pored borbe za starateljstvo nad decom, ovo ih je samo uvuklo u još prljaviju parnicu.

Bred Pit
Bred Pit, Foto: Chateau Miraval via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

***

Bonus video: Manastir Meteori

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram