Njih tri su rekle „ne“ botoksu, a sad su na crvenom tepihu pokazale kako da nosiš godine kao prava gospođa

Izabel Iper
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na crvenom tepihu Filmskog festivala u Berlinu važnije su unutrašnja lepota i mladost, a ove tri žene su sinonim za vitalnost.

U Berlinu se trenutno održava 74. Međunarodni filmski festival (Berlinale) na kojem se 20 filmova takmiči za glavnu nagradu „Zlatni medved“.

Festival je otvorio film „Small Things Like These“, a osim glavne nagrade za najbolji film, biće dodeljen gran pri žirija, kao i Srebrni medvedi za najboljeg reditelja, glumca, glumicu, scenario i filmsku muziku.

Iako je i ove godine na festivalu mnogo slavnih glumaca iz Evrope i Holivuda, crveni tepih Berlinala nikada nije povezivan sa modnim šikom. Tu i tamo pojavi se poneki kadar neke slavne lepotice koja pozira foto-reporterima, a posebno se ističu žene koje slave svoje godine i rade bez prestanka.

#related-news_0

Tako su se na Berlinalu pojavile i Izabel Iper (70), Šeron Stoun (65) i Helen Miren (78) – poznate kao žene koje prkose i gravitaciji, ali i svim pravilima lepote i imperativu mladosti.

Foto: Frederic Kern / imago stock&people / Profimedia

Izabel Iper ove godine predstavlja film „A Traveler’s Needs“, koji je u takmičarskoj konkurenciji, a na crvenom tepihu se pojavila u zelenoj haljini. Glumica je po mišljenju mnogih prava predstavnica fransuskog šika, a na njenom licu moguće je videti lepe bore.

Foto: Tim Brand / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šeron Stoun se sa koleginicom Helen Miren pojavila na gala „Cinema for Peace“ na Berlinskom filmskom festivalu, gde je priredila spektakl – na sceni koji je evocirala čuvenu scenu iz „Niskih strasti“.

Foto: Sebastian Christoph Gollnow / AFP / Profimedia
Šeron Stoun u Niskim strastima
Foto: TRI STAR PICTURES – Album / Album / Profimedia

Šeron je prisustvovala specijalnoj projekcij filma „Kazino“ iz 1995, a potom je sa svima raspoloženo razgovarala o filmu i drugim temama.

Šeron se družila sa svojom koleginicom superzvezdom Helen Miren, obe su prisustvovale gala događaju, a potom su viđene kako ćaskaju tokom večere.

Foto: Fabian Sommer / AFP / Profimedia

Ikona „Niskih strasti“ odlučila se za raskošan beli kaput ukrašen crvenim cvetnim detaljima.

Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Helen je imala elegantnu crnu haljinu od somota sa dubokim V-izrezom.

Foto: AEDT / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Foto: Fabian Sommer / AFP / Profimedia

Šeron je takođe govorila o opasnostima koje donosi život na holivudskoj A listi.

Zvezda, čija je vrednost procenjena na 60 miliona dolara, otkrila je da je „veoma skupo biti poznat“ i da se od nje očekuje da plati račun na večeri svaki put. „Veoma je skupo biti poznat. Izađete na večeru, za stolom je 15 ljudi, a ko dobija račun? Svaki put dobijate račun za večeru od 3.000 dolara.“

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram