Nišlijka Miona se udala za Amerikanca: Svekrva je ne prihvata, a mnogi misle da ima samo jedan cilj

Foto: Instagram/mionabell/jibribell

Kako se atraktivna Nišlijka udala u Americi mnogi se pitaju, a evo kako je Miona uspela da ostvari svoje snove.

I dok većina devojaka sanja o odlasku u Dubai koji je postao centar interesovanja mladim ljudima, jedna Nišlijka spakovala je kofere i otišla za Ameriku. Miona Bel radila je kao šminkerka, a onda je odlučila da se sa dečkom prijavi u američki rijaliti „90 dana vereni“.

Miona je zapravo otišla kod dečka Džibrija Bela, muzičara rođenog u Americi, ali koji u Srbiji koristi ime Jovan Crnović. Njih dvoje ubrzo su postali zanimljivi publici, a tome svedoči i veliki broj pratilaca na Instagramu.

Foto: Printscreen/TikTok/jibriandmiona

Ono što je zanimljivo jeste da se ovaj par predstavio kao neko ko nije u dobroj materijalnoj situaciji, te da ne mogu sebi da priušte stan. Međutim, ubrzo su počeli da dodaju slike sa luksuznih mesta, a ljudima je za oko zapao i skupi automobil koji voze. Nakon što je sve isplivalo u javnost, par se našao na meti kritika.

„Oduvek smo mogli da priuštimo kiriju. Džibri nije živeo sa roditeljima od svoje sedamnaeste godine. Kada sam prvi put došla u Južnu Dakotu, to je bio i Džibrijev prvi put tamo za tri godine. Godinama je živeo u Čikagu. Imala sam uspešan posao u Srbiji, a Džibri je ovde dve godine imao svoj biznis. Želeo je da dođem u SAD da bih upoznala njegovu porodicu. Bili smo tamo možda tri, četiri nedelje ukupno i ja se nisam vratila tamo skoro godinu dana. To je jedina istina“, rekla je Miona jednom prilikom.

Ovaj kontroverzni par se upoznao pre tri godine kada je Džibrijev bend, koji nosi naziv „Black Serbs“ (Crni Srbi), imao turneju po Srbiji. Odmah su otpočeli vezu i od tada se ne odvajaju jedno od drugog.

Džibri je zaprosio Mionu na Tajlandu, uprkos tome što njegova majka ne odobrava njihovu vezu, pa samim tim ni njen muž ni ona neće prisustvovati sinovljevom venčanju. Naime, Mahala je smatrala da je Miona previše golišava i neprikladno obučena na društvenim mrežama, kao i da mnogo kontroliše stvari.

Uprkos njihovoj očiglednoj sreći, kojom se hvale na društvenim mrežama, dosta gledalaca ovog rijalitija je besno, jer smatraju da je Miona došla samo iz jednog razloga, a to je da dobije vizu i ostane da živi u Americi.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika