Važi za jednu od najseksi žena i sa 45 godina, a ona tvrdi da sve duguje jednom jeftinom proizvodu

Nikol Šercinger
Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američka pevačica Nikol Šerzinger (45) važi za jednu od najlepših pevačica na svetu, a na 77. dodeli nagrada Tony još jednom je dokazala zašto.

Nikol je nosila dugu crvenu haljinu koja je istakla njene obline, a o njenoj kreaciji svi pričaju. Iako je odavno zakoračila u petu deceniju, pevačica iz godine u godinu izgleda sve bolje. U nekoliko navrata su je pitali šta je tajna njenog izgleda, ali je jednom rekla da nema tajne, sve je stvar discipline.

Nikol Šercinger
AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

Već decenijama redovno vežba, najčešće po programu profesionalnog trenera, a vodi računa i o tome koje namirnice unosi u organizam.

„Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Uvek sam bila veoma kritična prema sebi. Počela sam da trčim sa 14 godina. Izlazila sam iz kuće u sred noći jer sam bila ubeđena da moram da budem mršavija i da moje telo mora da izgleda baš onako kako sam zamišljala“, rekla je, a potom otkrila kako se osećala zarobljena jer je bulimija ukrala svu njenu sreću, samopouzdanje i uspomene. Sve se to dešavalo dok je pevačica bila u grupi „Pussycat Dolls“ i imala mnogo obožavalaca i žena koje su je videle kao uzor. A ona sebe u tom trenutku nije smatrala dovoljno dobrom.

A LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Nisam želela da to javno otkrivam jer me je bilo sramota. Ali kada sam konačno javno progovorila o tome, shvatila sam da je to pomoglo mnogim ljudima“, objasnila je ona. Za njen besprekoran ten i sjajnu kosu zaslužno je kokosovo ulje za koje kaže da koristi za sve. Razmazuje ga na vrhove kose, stavlja na lice i telo, a ponekad ga koristi umesto dezodoransa.

Nikol Šercinger
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi joj zavide jer živi u luksuzu. Međutim, malo ko zna da je život nije poštedeo. Njeni roditelji nisu bili bogati, pa je sama zarađivala novac za svoje obrazovanje. U životu je prodavala kozmetičke proizvode, pevala opere po italijanskim restoranima, ali i prodavala krv.

„Bila sam najsiromašnija dok sam studirala. Davala sam krv da bih dobila novac. Mnogo volim svoju porodicu, ali nikada nisam imala nekoga da mi kupi auto ili da plati časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom“, objasnila je jednom prilikom. O pevačici se često pisalo zbog burnog ljubavnog života. Nakon što bugarski teniser Grigor Dimitrov nije imao ozbiljne namere sa njom, ona je prekinula vezu, a zatim započela novu – sa Luisom Hamiltonom, vozačem Formule 1.

James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bili su zajedno 7 godina i važili za veoma skladan par, a onda su iznenada prekinuli vezu jer, kako je jednom izjavila, nisu stigli da se viđaju zbog obaveza. Pričalo se da ju je zanemario u vezi. Trenutno je u vezi sa sedam godina mlađim Škotom, Tomom Evansom, koji ju je zaprosio pre godinu dana i Nikol je pristala, piše Story.hr.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram