Neverovatan razlog zbog kojeg je Džon Sena odlučio da neće imati decu

Džon Sena
Foto: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

"Težak je posao biti najbolji partner."

Čuveni rvač Džon Sena, koji je u međuvremenu postao glumac, sa svojom suprugom je u srećnom braku bez dece i planira da tako i ostane jer smatra da kad bi imali decu, ne bi imao toliko vremena i energije da bude muž kakav želi da bude.

Sa svojom drugom ženom Sena se venčao u iznenađujuće kratkom vremenskom periodu. Upoznali su se dok su radili na filmu Playing vith Fire (2019), a nakon samo godinu i po dana zabavljanja, venčali su se.

Foto: Massimo Insabato / Zuma Press / Profimedia

Nedugo nakon venčanja, Sena je tvitovao: „Kada ste zaista spremni da pustite ljubav i date joj sve što joj je potrebno da procveta, osećam da nema veze koja je vrednija.“

Dve godine kasnije, Sena i njegova žena su imali odgovarajuću ceremoniju kako bi još jednom proslavili svoju ljubav.

Sena ne oseća potrebu da žuri kada je u pitanju osnivanje porodice. On je pomenuo da ga je njegova glumačka karijera zaokupila i da je zadovoljan trenutnim okolnostima.

„Zaista uživam u svom životu. Dobio sam prilike da uradim i vidim stvari o kojima nisam ni sanjao, a imao sam neke prilično uzvišene snove“, izjavio je.

Foto: Luca Carlino/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sena je takođe rekao da je njegov život prilično zahtevan, i da ulaže mnogo truda da bude najbolji muž. Zbog ovih obaveza, on smatra da mu trenutno ne preostaje mnogo da se bavi drugim stvarima.

„To je težak posao. Težak je posao da izbalansiram vreme koje mi je potrebno da pravilno trčim. Težak je posao biti najbolji partner i muž svojoj voljenoj ženi. Teško je održavati veze sa onima u mom životu koje volim“, objasnio je svoju odluku.

Zanimljivo je da 46-godišnji glumac veruje da bi se zaista dobro snašao kao roditelj, ali to nije dovoljno dobar izgovor za njega da se odluči na to, jer, kako objašnjava, misli da samo zato što si možda dobar u nečemu nije dovoljno jak razlog za to.

Međutim, oni nisu isključili mogućnost pravljenja dece i ta tema je i dalje otvorena za diskusiju, prenosi brightside.

***

Bonus video: Žena ženi nije vuk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram