Nevaljala tajna predsednika: Zašto Lukašenkovi sinovi izgledaju totalno različito

Foto:Viktor Tolochko / Sputnik / Profimedia/Denis Kostyuchenko / TASS / Profimedia

Buran ljubavni život predsednika Belorusije.

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko ima veliku porodicu: tri sina i sedmoro unučadi. Međutim, često se na društvenim mrežama ističe razlika između njegova dva starija sina i najmlađeg Viktora, koji izgledaju poptuno različito, jer su polubraća.

Poznato je da Lukašenko i njegova otuđena supruga Galina Lukašenko ne samo da žive odvojeno, već se retko sastaju. Prva dama Belorusije nije se preselila sa suprugom u Minsk na početku njegove predsedničke karijere i ne prati svog supruga na javnim događajima. Ali uprkos trenutnom stanju stvari, par je imao bajkovit početak veze.

Galina je navodno bila Aleksandrova srednjoškolska ljubav i on joj se počeo udvarati nakon što su zajedno nastupili u predstavi u kojoj je glumila Snežanu. Par ima dva sina, Viktora Lukašenka i Dmitrija Lukašenka.

Uprkos tome što su još uvek u zakonskom braku, Galina i Aleksandar su otuđeni od vremena kada je on postao predsednik Belorusije. Aleksandar ima i još jednog sina, 17-godišnjeg Nikolaja Lukašenka – koji je možda uzrok razdora.

Foto:Viktor Tolochko / Sputnik / Profimedia

Nikada nije zvanično potvrđeno, ali se veruje da je majka Nikolaja Irina Abelskaja, Aleksandrova bivša lična fizioterapeutkinja.

Na pitanje o Nikolajevoj majci, Lukašenko je samo odgovorio: „Ona radi kao lekar“, prenosi Komsomolskaja Pravda.

Nikolaj je išao sa Lukašenkom u mnoge međunarodne posete, a 67-godišnji predsednik je izjavio da „Kolja ima tople odnose sa Putinom“.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram