Nekadašnja najlepša devojčica završila na hitnoj operaciji

Poznati 19. okt 202115:35 > 15:36
Najlepša devojčica na svetu
Najlepša devojčica na svetu, Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Francuskinja Tilan Blondo, koja je sa šest godina nosila titulu najlepše devojčice na svetu, zabrinula je svoje pratioce na Instagramu poslednjom objavom.

Naime, Tilan je objavila niz fotografija iz bolnice pa u opisu objasnila zašto je tamo završila.

Pre godinu dana, nakon što joj je pukla cista na jajniku, završila je na hitnoj operaciji. Ni tri meseca nije prošlo, a počela je da oseća strašne bolove u stomaku, piše Index.hr.

„Nisam bila sigurna hoću li ovo objaviti, ali, evo, tu smo. U početku svi su, uključujući i mene, mislili da imam bolove zbog operacije. Ove godine posetila sam tri različita ginekologa, otišla na pregled u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi oni rekli istu stvar: ‘Ne brini se, nema ničega u stomaku. Sve je to u tvojoj glavi'“, napisala je, a onda dodala kako je pre četiri dana završila na Hitnoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane ? (@thylaneblondeau)

„Stomak me toliko boleo da nisam više mogla izdržati. Pregledali su me i rekli da je sve u redu, da postoji neka mala promena i da je moram proveriti za dva do tri meseca. Dan nakon toga imala sam pregled kod neverovatnog doktora Oliviera Kadoča, koji me pregledao, video da je cista veličine 5, 6 centimetra i da dodiruje moje jajnike, zbog čega me poslao na magnetnu, a sat vremena kasnije nazvao me i rekao da krenem odmah u bolnicu na hitnu operaciju. Danas se napokon osećam dobro, posebno jer sam se već počela smatrati ludom zbog bolova u stomaku koji, kao, ne postoje. Srećna sam što sam bila uporna“, napisala je te svima poručila da se brinu za svoje zdravlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane ? (@thylaneblondeau)

„Bilo kakva bol, čak i mala, može sakriti nešto mnogo važnije. Danas se osećam blagoslovljeno i zahvalno što sam prošla kroz ovo iskustvo i jako sam zahvalna svim lekarima koji su se brinuli za mene i pomogli mi da prođem kroz ovo“, napisala je Tilan te zahvalila svojoj majci i svom dečku.

Brojni pratioci pisali su joj poruke podrške u komentarima.

***

Bonus video: Joga za bolove tokom ciklusa

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram