Nakon napada na Kim, Kanje napokon traži psihološku pomoć

Kanje Vest sa Kim i decom na igralištu, Foto: Backgrid/P&P/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I ko ne prati za za Kanjeve najžustrije napade na Kim Kardašijan - zbog novog momka.

Reper Kanje Vest konačno je obećao da će potražiti pomoć nakon što je mesecima putem muzičkih tekstova, i videa, kao i optužbi na društvenim mrežama napadao bivšu suprugu Kim Kardašijan i njenog novog dečka Pit Dejvidsona.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson, Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od početka godine pokazalo se da je Kanje sve više frustriran što ga je Kim napustila i počela izlaziti s komičarem Dejvidsonom. Ipak, čini se kako će Kanje, koji se bori s bipolarnim poremećajem, sada zaista pokušati promeniti svoje ponašanje. Naime, izvor je kazao za Page Six da je Kanje obećao Kim da se neće više pojavljivati u javnosti niti objavljivati uznemirujuće reči na društvenim mrežama te kako će otići negde i pokušati ozdraviti.

“U ovom trenutku Kanje je predan zdravom ‘saroditeljskom’ odnosu s Kim i fokusiran je na podizanje njihove prekrasne dece”, kazao je izvor i dodao da “nije još jasno planira li Vest otići u ustanovu za lečenje, s obzirom na to da je ostao u Los Anđelesu kako bi bio sa svojom decom.”

Podsećamo, Kim i Kanje roditelji su osmogodišnje ćerke Nort, šestogodišnjeg sina Sainta, četverogodišnje ćerke Čikago i dvogodišnjeg sina Psalma. Navodi da će Kanje raditi na sebi stigla su nakon što su se pojavile spekulacije da Kim planira izbaciti Vest iz svog prezimena i ugasiti brend KKW Fragrance – koji je dobio naziv po njenim inicijalima Kim Kardašijan Vest. prenosi Azra.ba.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram