Najseksi italijanska glumica prkosi lepoti Monike Beluči

Matilda
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Možda je Monika neprevaziđena, ali Matilda postavlja nova pravila.

Sećate se prelepe Italijanke iz serije The Undoing sa Nikol Kidman i Hjuom Grantom? Mnogima ona je bila i jedini razlog za gledanje tog razvodnjenog HBO hita.

Matilda
Foto: Hollywood Archive / Avalon / Profimedia

Na mnogim onlajn i magazinskim listama u Italiji, Matilda de Angelis proglašena je za najlepšu i najseksi mladu glumicu u toj zemlji. Dolaze nove generacije i iako će prirodna lepota i šarm Monike Beluči verovatno ući u filmske enciklopedije, poimanje lepote se menja, a to jako dobro pokazuje i lepa Matilda.

Matilda
Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Uprkos svetskoj pažnji koju je dobila poslednjih nekoliko godina, ona je otvoreno pričala o svojoj borbi sa anoreksijom. Ona definitivno deluje super sigurno u sebe pred kamerama, ali šta se krije iza toga?

„Za mene je anoreksija bio način na koji vidim sebe. To je bio drastičan način da kažem – tu sam, gledajte me“, rekla je u jednom intervjuu.

Matilda je odrasla u jednom malom selu pored Bolonje, gde je tu pažnju teško mogla da dobije.

„Kad imaš 16 sve je vrlo dramatično, odnos sa roditeljima ili sa dečkom koji ti se sviđa. Jako lako rizikuješ i ne prihvataš sebe. Za mene je anoreksija bila način na koji vidim sebe, htela sam da promenim svoj izgled i bilo je zastrašujuće, a možeš tako da se osećaš ceo život. Nikad nisi u miru sama sa sobom“, objasnila je.

Danas ona teži da što bolje prihvati sebe i pokušava da humanizuje svoje telo fotografisanjem njegovih nesavršenosti.

„Danas pokušavam da pokažem svoju ljudsku stranu, posebno na društvenim mrežama, gde stavljam svoje slike sa bubuljicama i strijama“, kaže Matilda.

Jedna od fotografija s Instagrama prikazuje njeno lice s aknama, a pored stoji opis: „Bubuljice su seksi, celulit je seksi, stomačić je seksi, sve je seksi.“

Matilde
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Matilda je ovih dana srećno zaljubljena, a italijanski mediji su nju i njenog novog dečka, glumca Pjetra Kastelita proglasili za jedan od najlepših parova na javnoj sceni.

***

Bonus video: Top 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram