Najpoznatija srpska influenserka okačila fotku s novim dečkom i srušila Instagram

dunja jovanić
Dunja Jovanović Foto:printscreen/instagram/imfashionbabe

Komentari se samo nižu.

„Jel se sećate onoga kad sam rekla da nikad neću okačiti dečka na Instagram… e pa…“ Uz te reči srpska influenserka Dunja Jovanić objavila je seriju fotografija sa svojim novim dečkom. Na njima njih dvoje uživaju zajedno na proslavama, ljube se, smeškaju, piju piće na plaži…

Sve to je privuklo ogromnu pažnju, a među brojnim komentarima ponavlja se i ono čuveno pitanje – kad će svadba.

Zanimljivo je da se do skoro nije znalo sa kim je zapravo Dunja u vezi. Onda je u javnost procurila informacija da je u pitanju markantni Crnogorac Miloš Mandić.

I odmah je počelo da se priča o ljubavnom trouglu u regionu jer je sa Milošem prethodno bila rijaliti pobednica Iva Grgurić iz Hrvatske.

Naime, Iva je ovog leta bila u vezi sa Milošem, a dugo je skrivala njegov identitet. Zatim su u javnost procurile njihove zajedničke fotografije, a ubrzo se saznalo da je njihovoj ljubavi došao kraj, te da je Miloš zaveo još jednu ženu iz javnog života.

Dunja je šuškanja oko veze s Milošem podstakla kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je muškarac drži za noge, a mnogi su Miloša prepoznali po ručnom satu.

Miloš je navodno vlasnik prodavnice nakita i satova, potiče iz imućne porodice, otac mu je poznati lekar, kao i majka. Pre Dunje i Ive bio je u vezi s manekenkom Jelenom Šćepanović.

BONUS VIDEO:Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram