Najlepše žene sveta imaju „manu“ koje ne žele da se reše

veliki nos
Foto:Profimedia.rs

Veliki ili specifično oblikovan nos stvara osećaj nelagode, neretko i velike komplekse. Ipak, brojne svetske dive dokaz su da može da bude deo šarma i lepote. One sebi mogu da priušte najbolje plastične hirurge, ali - ne žele.

Žizel Bundšen

Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Oni koji misle da ih veliki nos sputava u bilo čemu treba da se sete lepe Žizel, jedne od najplaćenijih manekenki u istoriji modelinga. Ona je inače vrlo ponosna na svoj profil jer, kako kaže, naše mane nas čine onim što zapravo jesmo i po čemu smo drugačiji od ostalih. Takođe, kaže da baš zbog tih svojih nedostataka sijamo posebnim sjajem. Smatra i da nije zabavno biti savršen već jedinstven, pa čak i sa povećim nosem.

Penelope Kruz

Foto: MPP / Bestimage / Profimedia

Vatrenu Penelope krasi jak karakter, te uvek ističe kako stav, pojava, ličnost mnogo više vrede i upečatljiviji su od njenog nosa. I jasno je da kad se Penelope pojavi na platnu ili crvenom tepihu, osvoji lepotom kojom zrači, a iza svega se krije njen pozitivan stav.

Irina Šajk

Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Irina Šajk, kazala je jednom prilikom da ne veruje u plastičnu hirurgiju. Poručuje ženama da vole svoje telo kakvo god da je. Ipak, sumnjali su mnogi da je Irina svojevremeno korigovala nos. Međutim, ispostavilo se da ona ne želi da ga menja, a i zašto bi kad je samouverena, uspešna i iz godine u godinu na listama najlepših žena sveta.

Uma Turman

Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Prelepa glumica uvek prijatno iznenadi svojom pojavom, pa i oni koji traže dlaku u jajetu retko kad na njoj prvo primete nos. Osmeh, sjaj u očima i platinasta kosa, pored izvanrednog talenta, prva su asocijacija na Umu.

Kejt Blančet

Foto: Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia

I Kejt je generalno protiv odlaska pod nož. Jednom prilikom je kazala da je jasno da se telo s godinama menja, posebno posle porođaja, ali da je taj proces prirodan i da ga treba prigrliti. Kejt veruje i da oni koji se operišu iz straha taj strah neće oterati iz očiju ni kada plastičnom operacijom koriguju svoj „nedostatak“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri