Koje srpske TikTokerke je zapravo kul pratiti

Foto:printscreen/TIK-TOK

Kuvanje, moda, šminka i još mnogo toga među najpopularnijim srpskim TikTokerkama

Nadja Stanojević je jedna od naših najpopularnijih influenserki na društvenim mrežama.

Njen TikTok nalog prati 228 hiljada ljudi, dok je na Instagramu okupila ekipu od 400 hiljada pratilaca.

Svoju karijeru je započela na Jutjubu 2015. godine, a na njenom TikTok nalogu možemo naći video klipove raznih sadržaja, preko mode, putovanja, šminke i na kraju recepata za laku pripremu hrane.

Nađa je dizajnerka i takođe stoji iza svog brenda Nashion koji se predstavlja udobnu garderobu i sveće proizvedene od soje.

@nadja.stanojevic Tajni podrumi u Istanbulu sa svim mogućim brendovima 😂 #fyp #istanbul #turkey ♬ original sound - Nadja Stanojevic

Ako biste da se nasmejete, odličan izbor za vas je onda Helena Tasić pod imenom __helenat__ koja je na svom TikToku okupila 189.000 folovera.

Slavu je zaslužila svojom neverovatnom veštinom lipsinkovanja i klipovima duhovitog sadržaja.

Pre nego što je ušla u svet TikToka bavila se mačevanjem i čak je bila nagrađivana.

@__helenat__

I’m sorry 😎

♬ In Da Club - 50 Cent

Kovalsku svi znamo kao jednu od prvih srpskih ženskih gejming vlogerki. Milica Lešterić, nekada Perić, na sceni se prvi put pojavila sa svojim Jutjub kanalom 2014. godine. Na njenom TikToku ima raznih događaja iz njenog života, detalja o trudnoći, bebi, kao i dosta klipova duhovitog sadržaja, dok se na Jutjubu nalaze gameplay-evi, skečevi, unboxing videi, recenzije i testovi proizvoda, kao i mnoge druge stvari.

@milica.kovalska Ili kada imam klijenta koji ne želi da posluša super savet, pa onda uradi nešto totalno neoriginalno 🤦‍♀️ #ubićuse #socialmediamanager #malipreduzetnici #mama #mamaibeba ♬ original sound - Mariana Ilić

Ana Strainovic Anchyssa je umetnica i na njenom nalogu možete uživati u raznim hiperrealističnim slikama. Uglavnom slika portrete i imamo utisak da gledamo fotografije, a ne dela nastala njenim veštim pokretima ruke.

@annchyssa 👩🏽‍🎨💥 #artistsoftiktok #forfun #artist #foryou ♬ Im watching all of your videos you cant stop me - Ciara

Sofija Grijak Iličić, vlasnica naloga sofijutak je mejkap umetnica i šminkerka. Takođe poseduje i Jutjub kanal na kome okuplja sve ljubitelje šminke.

Na njenom TikToku možemo pratiti detalje iz dinamičnog života koji vodi, kao i razne savete vezane za negu lica i kože. Primećujemo da sofijatuk voli i da kuva, pa će se tako naći i mnogi klipovi sa receptima za ukusnu klopu.

@sofijutak Pokusavajuci da zavrsim ovaj makeup 😩😂#foryou #foryoupage #bretmanrock ♬ original sound - NiveaVersace

#related-news_0

***

Bonus video: Spisak za putovanje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram