Najbogatiji čovek na svetu ima novu ljubav – jednu Natašu

ilon mask
Foto: PATRICK PLEUL / AFP / Profimedia

Ko je nova ljubav Ilona Maska?

Prema Forbsovoj listi milijardera, Ilon Mask je trenutno najbogatiji čovek na svetu. Čovek koji ima sve i kom je misija da se odseli na Mars ipak stiže i da uživa u ljubavi. A kao i kod mnogih drugih, i njegov ljubavni život je prilično komplikovan.

Nedavno je svet obišla vest da najbogatiji čovek na svetu ima novu ljubav, jednu Natašu. U pitanju je australijska riđokosa glumica Nataša Baset s kojom je Ilon navodno nekoliko meseci u vezi.

Osnivač kompanije Tesla snimljen je kod svog aviona sa Natašom u Los Anđelesu 17. februara. Par je prvi put uočen zajedno na fotografijama koje su objavili britanski tabloidi, a na kojima se vidi kako se zajedno voze u Tesli koja je čekala.

Ispostavlja se da se njih dvoje uveliko zabavljaju i da su posvećeni isključivo jedno drugom.

A ko je lepa Nataša?

Poreklom iz Novog Južnog Velsa, Baset je odrastala u Sidneju, a 2019. se preselila u Njujork da pohađa dramsku školu. Počela je da glumi još sa 14 godina, a najveća uloga joj je bila kada je igrala Britni Spirs u biografskom filmu Britney Ever After.

Osim glume, njena velika strast je i pravljenje specijaliteta od testa.

Pre Nataše Mask je bio u vezi sa kanadskom muzičarkom Grajms. Upoznali su se na Tviteru dok su zbijali šale oko veštačke inteligencije i rokokoa. Zajedno su se pojavili na Met Gali 2018.

Između serija međusobnog praćenja i nepraćenja na društvenim mrežama, njih dvoje su dobili sina. Imenom bebe su šokirali svet – Ks Æ A-12.

I sve je delovalo naizgled savršeno dok u decembru 2021. Ilon nije otkrio da je singl.

On je za PageSix kazao da su on i Grajms „polurazdvojeni, ali se i dalje vole, često se viđaju i da su u odličnim odnosima“.

Njih svoje su dobili i drugo dete, devojčicu takođe specifičnog imena – Eka Dark Sideræl Mask. Rođena je u decembru 2021. surogat majčinstvom.

A ko su žene koje je Ilon voleo pre Grajms?

Prva supruga Ilona Maska bila je Kanađanka Džastin Vilson, koju je upoznao na Kvins univerzitetu u Ontariju. Njih dvoje su dobili blizance 2004. i trojke 2006. Par se razveo 2008.

S drugom ženom, engleskom glumicom Talulom Rajli, kratko je bio u braku, s tim što su se posle raskida od par godina ponovo venčali.

I onda ponovo razveli.

Nakon svega toga 2016. Ilon Mask je kratko izlazio sa glumicom Amber Herd, a njen bivši suprug Džoni Dep ih je optuižio da su se viđali dok su njih dvoje još bili u braku.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram