Najbogatija Hrvatica prošla kroz pravi pakao zbog ljubavi

petra eklston
Foto: NEMO/ DECA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naslednica Hrvatice Slavice Radić i Bernija Eklstona, bivšeg vlasnika Formule 1, konačno je našla sreću posle zlostavljanja u prvom braku.

Nedavno je svet obišla vest da su se Petra Eklston i njen izabranik Sem Palmer venčali.

To je pak pokrenulo i priče o njenom burnom ljubavnom životu i paklu koji je prošla sa prvim mužem.

Umesto velelepnog slavlja kao za prvu svadbu, na koju je potrošeno 12 miliona funti, za drugo svoje venčanje Petra Eklston je napravila intimnu ceremoniju. I izgleda da je ćerka Bernija Eklstona i Hrvatice Slavice Radić našla svoju sreću nakon strašnih iskustava koje je proživela sa Džejmsom Stantom.

Čovek s kojim ima troje dece toliko joj je uterao strah u kosti da je zbog njega navodno krila detalje i lokacju svadbe s drugim mužem. Pozvala je samo bliske prijatelje i rodbinu, a detalji su čuvani do poslednjeg momenta. I otac Berni Eklston, bivši vlasnik Formule 1, kazao je pred svadbu da ne zna ništa o organizaciji, niti gde će venčanje biti. Pričalo se da se iza svega krije Petrina bojazan da će se pojaviti njen bišvi i sve upropastiti.

Međutim, novi suprug Sem Palmer se pred svadbu oglasio i sve negirao. Kako kaže, Džejmsa nisu videli godinama, a gosti su dobro znali gde treba da dođu.

U svakom slučaju, jasno je da Petra ne bi volela da vidi bivšeg jer je s njim prošla mnogo toga lošeg. Razveli su se 2017. godine, nakon šest godina braka i troje dece. Tada se saznalo sve – da ju je tukao, psihički zlostavljao, da se drogirao i pio, ali i da je proglasio bankrot jer je sav novac davao na poroke.

Pisalo se i da je Petra tokom razvoda izbacila Džejmsa iz njihove vile vredne 100 miliona funti. Navodno je zdanje napustio sa dve kineske mačke i skupocenim automobilima.

Pritom, britanski mediji su pisali da se Džejms Stant na sudu ponašao sramotno i ponižavajuće.

Ispostavilo se i da je varao na testu na drogu kako bi mu dozvolili da viđa decu.

„Kako bi mu dopustili da viđa decu, morao je da dokaže da se ne drogira. Dali su mi 150 funti da bih dao čist uzorak urina. Tražili su me da pitam prijatelja da i on da urin. Džejms je u to je vreme redovno uzimao kokain i pušio krek“, rekao je njegov bivši telohranitelj.

Iste godine kad se razvela od Džejmsa Petra je upoznala Sema. Sa njim ima ćerku i živi sasvim novi život.

Za novog zeta i tata Berni je kazao da veruje da je mnogo bolji od Džejmsa. A kako i ne bi kad ga je on zvao patuljkom, a njegovu ćerku Petru – užasnim ljudskim bićem.

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram