Modni zakoni Tijane Dapčević: „Uvek imam skupe cipele i torbu“

Tijana Dapčević Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Šarena, urbana i svoja.

Pored svojih pesama, Tijanu Dapčević svi znaju i po njenom modnom stilu. U masi vrlo moderno i dobro obučenih posetilaca Belgrade Fashion Week-a, ona je uspela da se istakne. Za Zadovoljna.rs otkrila je kako joj to uspeva, kao i svoje modne zakone kojima se vodi i koji, očigledno, za nju rade posao.

Šarena, urbana i svoja, pevačica je nosila i fenomenalnu retro Fendi baguette, a nas je zanimalo šta to svaka žena uvek mora da ima u svojoj torbici?

„Žvake obavezno. Sjaj za usne i Carmex, pošto je tata napravio ova usta odavno i to mora da se neguje i održava. A, u ovoj maloj torbici večeras može da stane samo telefon, ključ od auta i elektronske cigarete.”

Tijana Dapčević Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

A šta treba da imamo u ormanu?

„Apsolutno uvek i u svakom momentu treba da ima malu crnu haljinu. Par dobrih farmerica i par dobre obuće. Odelo. A dalje i majice u svim mogućim i nemogućim bojama, lepršave haljine, šešire, svašta… Sve sam ti nabrojala što imam u svom ormaru”, istakla je kroz osmeh.

Oduvek ima specifičan i upečatljiv stil koji deluje vanvremenski, a opet uvek u trendu. Otkrila je kako to i postiže.

„Nikada nisam pratila trendove. Nikada. Imam svoj stil na koji me je mama naučila. Ne možeš da ga kupiš ili odeš u supermarket i kažeš: „Dobar dan, dajte mi trista grama stila”. Sa stilom se rađaš. Ono što uvek moram da imam su skupe cipele, skupu torbu, ali da me ne razumeš pogrešno, mislim na nešto što nikad neće umreti. Naočare su moj em neizostavni modni detalj, em ćoroskopi, jer ne vidim ništa.”

A, onih dana kada nema inspiracije, ništa joj se ne oblači, zanimalo nas je šta je prvo za šta se hvata.

„Netfliks”, reče Tijana kroz smeh.

Goca Tržan, Tijana Dapčević, Goga Grubješić i Snežana Dakić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

***

Bonus video: Majdini autfiti za pet dana putovanja – šta da spakujete

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram